De alarmsystemen van Jablotron

18 april 2016

Posted in Nieuws

mr-beveiliging - JablotronJablotron maakt al jaren de beste alarmsystemen voor de particulier. Wanneer je van plan bent om een alarmsysteem aan te schaffen, dan zijn de systemen van Jablotron een uitstekende keuze! Bij MR-beveiliging koop je alle producten van Jablotron tegen de laagste prijzen. Op de website, https://www.mr-beveiliging.nl, zie je meteen alle mogelijkheden die er zijn. Neem dus snel een kijkje zodat je een afgewogen keuze kunt maken! Waarom zijn de alarmsystemen van Jablotron de beste van Nederland?

  • Eenvoudig te bedienen
  • Draadloos of mooi weggewerkt
  • Tal van unieke extra opties
  • Hogere frequentie, minder last van storingen
  • Duurzaamheid
  • Lange garantie

Een alarmsysteem van Jablotron is ontzettend simpel te bedienen. Dit betekent dat ieder gezinslid het alarm moeiteloos zal kunnen gebruiken. Elk bedieningspaneel heeft bijvoorbeeld een speciale tag. Wanneer je deze tag scant kun je het alarm uitschakelen zonder lastige code te onthouden! Ook kan het paneel worden ingesteld op verschillende talen en kan je de grootte van de letters aanpassen. Elk bedieningspaneel is zodoende in te stellen op de persoon die dat paneel het meest gebruikt. Je zult nooit meer last hebben van een alarm dat afgaat zonder dat je de code weet, even snel de tag scannen en het probleem is weer opgelost! Al deze functies maken de alarmsystemen van Jablotron ontzettend veelzijdig en geschikt voor elk huishouden. Verder zijn alle systemen van Jablotron verkrijgbaar in een bedrade versie en een draadloze versie. Elke versie heeft bepaalde voor- en nadelen. Een bedrade versie is extreem betrouwbaar en gaat lang mee. Je hoeft bovendien geen batterijtje te vervangen, wat bij de draadloze versie wel nodig is. Een bedrade versie kan wel veel geld kosten. Elk paneel moet worden aangesloten op de centrale, waardoor je veel kabels moet leggen. Soms is het daarom noodzakelijk om je huis behoorlijk te verbouwen voordat het systeem is geïnstalleerd zoals jij dat wilt. Een draadloze versie daarentegen is een stuk goedkoper is en veel gebruiksvriendelijker. Wel moet je oppassen met storingen. Veel producten die draadloos werken draaien op een 434mhz frequentie. Wanneer je een alarmsysteem hebt dat ook op deze frequentie functioneert kunnen problemen ontstaan. Gelukkig draaien alle Jablotron alarmsystemen op 868mhz, geen storingen dus. Verder zit op elk systeem een lange garantie, soms is deze wel 7 jaar. Hieraan kun je merken dat de fabrikant vertrouwen heeft in de producten, kwaliteit is dus gegarandeerd! Surf snel eens naar bovengenoemde site en bekijk welk alarmsysteem het beste past in jouw huishouden.

Jablotron alarmsysteem; zelf instaleren of een monteur

Je kunt kiezen om een Jablotron systeem handmatig te installeren of dit door een monteur te laten doen. Wanneer je kiest om het alarmsysteem zelf in te stellen levert dit je een aantal voordelen op. In de eerste plaats betaal je geen installatiekosten. Je betaalt eigenlijk al genoeg voor je alarmsysteem, waarom zou je nog meer geld uitgeven aan een monteur? In de tweede plaats kun je helemaal zelf bepalen hoe je het systeem afstelt. Wanneer je een monteur laat komen zal deze het Jablotron systeem opleveren zoals hij of zij dat makkelijk vindt. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de wensen van de gebruiker, maar toch krijg je niet echt die complete controle die je misschien zou willen. Wanneer je het systeem zelf instelt moet je actief met de Jablotron aan de slag. Je moet het alarm echt leren kennen en je zult dus ook in de instructieboekjes moeten duiken. Aan het begin kost dit wat meer werk, maar later ken je het systeem hierdoor op je duimpje. Er zullen geen situaties ontstaan waarbij je de monteur moet bellen omdat je er zelf niet uitkomt, omdat je alles zelf al een keer hebt uitgezocht. Het zelf installeren van het alarmsysteem heeft dus zeker belangrijke voordelen. Toch is er  een groot nadeel: de verzekering eist vaak dat een monteur langskomt. Wanneer je een inboedelverzekering hebt moet de beveiliging zijn aangelegd door een expert. Dit om te voorkomen dat de Jablotron mogelijk niet optimaal functioneert, waardoor diefstal niet voorkomen kan worden. Wanneer je het alarm laat installeren door een monteur is dit systeem direct VEB/BORG gecertificeerd. Deze certificering wordt erkend door vrijwel alle verzekeraars, je spullen zijn dan dus dubbel beschermd! Of je nu kiest voor handmatige installatie of voor installatie door een monteur, met een Jablotron alarmsysteem weet je zeker dat alles goed zit. Het apparaat gaat lang mee, is ontzettend gebruiksvriendelijk en heeft tal van extra opties. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

Waar voor je geld

Bij MR-beveiliging vind je diverse Jablotron systemen zoals de Oasis en de 100. Normaal betaal je veel geld voor deze systemen maar bij dit bedrijf betaal je altijd een zeer scherpe prijs. Natuurlijk praten we over kwaliteit, deze alarmsystemen kosten meer dan een paar tientjes, maar wanneer je eenmalig deze investering doet heb je hier de rest van je leven plezier van. Het systeem kan meegenomen worden naar een nieuwe woning en daar opnieuw worden geïnstalleerd. Je kunt er dus gewoon voor kiezen om de beveiliging je leven lang te blijven gebruiken. Surf snel naar https://www.mr-beveiliging.nl en bekijk de mogelijkheden. Neem ook even de tijd om te bekijken welke accessoires er allemaal beschikbaar zijn. Een aantal van deze accessoires kunnen ontzettend nuttig zijn bij het gebruiken van het systeem. Een paar extra batterijtjes zijn bijvoorbeeld nooit weg! Zorg er vandaag nog voor dat jij en je gezin ongestoord op de bank kunnen zitten, schaf een alarmsysteem aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone