Een legpuzzel kopen voor mijn tante

31 mei 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Afgelopen weekend was de verjaardag van mijn tante. Ik vind het vaak lastig om een cadeautje te kopen voor mensen, maar voor mij tante was het erg gemakkelijk. Zij is dol op puzzelen en ik wist direct dat ik voor haar een legpuzzel zou kopen. Via de website van spellenrijk.nl kocht ik een mooie puzzel en mijn tante was erg blij met haar cadeau. Ik ben iemand die het altijd erg lastig heeft met cadeautjes kopen, vooral voor mensen die ik niet zo goed ken. Ik doe altijd mijn best om een leuk cadeau te kopen, iets waar iemand wat aan heeft en dat gebruikt wordt. Het is veel gemakkelijk om een leuk presentje te kopen wanneer je iemand zijn, of haar hobbies kent. Wij gaan thuis goed om met onze ooms en tantes, maar erg vaak zie ik ze niet en van de meesten weet ik hun hobbies niet. Normaal vraag ik dan aan mijn vader, of moeder wat zij aanraden en mijn moeder heeft bijna altijd wel een leuk idee. Ik vind het namelijk erg zonde om iets te geven wat in de kast verdwijnt en nooit gebruikt wordt. Gelukkig wist ik dat mijn tante het leuk vindt om een legpuzzel te maken. Ze heeft van een extra kamer in haar huis een hobbykamer gemaakt en daar legt ze in het weekend vaak een puzzel. Vorig jaar had ik haar ook een legpuzzel gegeven, maar ik weet dat ze er nooit genoeg heeft en ze allemaal maakt. Daarom kocht ik haar er dit jaar weer eentje gegeven. 

Een mooie legpuzzel gekocht via spellenrijk.nl

Vorig jaar had ik het cadeau voor mijn tante gekocht bij de plaatselijke speelgoedzaak. Dit jaar had ik helaas niet veel tijd en ik wist niet zeker of de speelgoedzaak nog veel keuze had, omdat de winkel over een paar weken gaat stoppen. Het leek mij het beste om online te zoeken naar een webshop die puzzels verkoopt. Gelukkig vond ik verschillende webwinkels waar ik een leuke legpuzzel kon kopen. Na diverse webwinkels bezocht te hebben, besloot ik om de puzzel bij spellenrijk te kopen. Hier hebben ze veel verschillende artikelen te koop voor een goede prijs. Ik vond al snel een mooie legpuzzel voor een goede prijs. Ik was een beetje laat met de legpuzzel kopen, maar gelukkig zou het cadeautje al de volgende dag binnenkomen. 

Erg blij met het cadeautje

Afgelopen weekend had ik, tijdens haar verjaardag, de legpuzzel aan mijn tante gegeven. Het was een puzzel van 1000 stukjes, waardoor ze lekker lang kan puzzelen. Gelukkig had ze deze legpuzzel nog niet en ze was erg blij met het cadeautje. Er waren nog twee andere mensen die een puzzel cadeau hadden gegeven, maar dat vond ze niet erg. Ze is nu voorlopig weer zoet met haar hobby, want ze heeft verschillende puzzels die ze kan maken. Ik vond de webwinkel van spellenrijk.nl een fijne webwinkel:

  • Ze hebben een groot aanbod aan spellen
  • De artikelen hebben een goede prijs
  • De levering kwam de volgende dag binnen
  • Mijn tante was erg blij met haar puzzel
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone