Goedkope iPhone onderdelen

4 april 2016

Posted in Smartphone en Tablet

Partly - iPhone onderdelenDe iPhones van vandaag de dag zijn kleine wonderen der techniek. In een ogenschijnlijk kleine telefoon zit een ongelofelijke lading aan gecompliceerde technologie. Dit heeft grote voordelen voor de jeugd van tegenwoordig. Waar je ook bent, je hebt overal internet. Je staat hierdoor vrijwel altijd met je vrienden in contact en dankzij Spotify kun je in het openbaar vervoer lekker naar muziek luisteren. Naast dit alles kun je dankzij de smartphone overal ter wereld de leuke spelletjes spelen. Helaas heeft al deze moderne techniek ook een keerzijde: ze is erg gevoelig voor beschadiging. De iPhone onderdelen die nodig zijn om het apparaat weer te repareren zijn erg duur, waardoor je al snel veel geld kwijt bent. IPhone onderdelen zijn helemaal niet duur om te produceren, maar worden door Apple toch voor heel veel geld verkocht. Er is daarom in de afgelopen jaren een bloeiende markt ontstaan in tweedehands iPhone onderdelen die niet door Apple aangeboden worden. Ook worden iPhone onderdelen die niet door Apple zijn gemaakt, maar wel werken met het apparaat, voor een habbekrats verkocht. Belangrijke voorbeelden zijn:

  • Schermen
  • Interne elektronica
  • Camera’s
  • Schroeven

Zowel de voor- als de achterkant van de iPhone is gemaakt van glas. Wanneer je de telefoon laat vallen gaat deze daarom heel snel stuk. Het glas breekt en de telefoon is eigenlijk meteen onbruikbaar. Wanneer je de telefoon terugstuurt naar de producent kost dit vaak heel veel tijd. De telefoon moet eerst door je provider in ontvangst worden genomen en hierna worden opgestuurd. Vervolgens wordt het apparaat bekeken en wordt de schade gerepareerd. Uiteindelijk ligt de telefoon nog weer een poosje te wachten voor deze terug wordt gezonden. Het hele proces kan wel 4 tot 6 weken duren! Zo lang kunnen de meeste mensen hun telefoon natuurlijk niet missen… Er zijn een heleboel aanbieders die iPhone onderdelen tegen een lagere prijs aanbieden, waaronder schermen. Deze schermen kunnen direct gemonteerd worden, je kunt gelijk weer aan de slag. Deze iPhone onderdelen zijn soms zelfs rechtstreeks van Apple afkomstig, maar kosten veel minder. Waarom zou je dit dus niet doen? Andere iPhone onderdelen die vaak vervangen moeten worden zijn knoppen. De HOME knop bijvoorbeeld is erg berucht. Deze zeer belangrijke knop kan gemakkelijk kapot gaan. Dit is ongelofelijk vervelend, de telefoon wordt dan helemaal onbestuurbaar. Wederom heb je de optie de telefoon op te sturen en lang te wachten, of om je mobiel binnen een half uur te laten repareren met de beste iPhone onderdelen. De keuze is aan jou!

Iphone onderdelen: Red mijn camera!

De camera, een heel belangrijk onderdeel van elke smartphone. Er zijn tegenwoordig nog maar heel weinig mensen die hun bijzondere herinneringen niet snel even vastleggen op de gevoelige plaat. De camera van de iPhone staat erom bekend dat deze van hoge kwaliteit is en daarom zeer goede foto’s maakt. Wanneer de telefoon ten val komt kan de camera echter breken. Het glas op de camera kan uit elkaar spatten, waardoor je geen foto’s meer kunt maken. Een andere vervelende situatie is vocht onder de lens. Wanneer je een mobiel meeneemt het in water is dat meestal niet goed voor het apparaat. Wanneer je er echter op tijd achterkomt dat de telefoon nog in je zak zit is de meeste hardware gelukkig meestal nog wel te redden. Een goede tip is bijvoorbeeld om de iPhone in rijst te leggen zodat alle iPhone onderdelen goed kunnen drogen. Rijst trekt namelijk vocht uit de iPhone onderdelen, waarna ze in principe gewoon weer moeten werken. Wanneer de accu niet ter plekke is overleden kun je de mobiel vaak na een paar dagen dus gewoon weer aanzetten. Vaak is er na dit hele fiasco maar één van alle iPhone onderdelen beschadigd: de camera. Vocht dat onder de lens is gekomen is ongelofelijk lastig te verwijderen. Wanneer de rest van de smartphone gewoon weer werkt blijft de camera tegenstribbelen. Het zal je nu misschien niet meer verbazen dat de verschillende soorten camera’s heel veel verkocht worden. Het zijn misschien, na de glazen schermen, wel de meest verkochte iPhone onderdelen. Gelukkig kan een nieuwe camera eenvoudig gemonteerd worden en wanneer dit achter de rug is functioneert de telefoon weer als vanouds. Betaal niet veel te veel voor je iPhone producten, ga naar een betrouwbare verkoper die de onderdelen goedkoper aanbiedt.

Daar zeg ik geen nee tegen

Bij Partly koop je de beste iPhone onderdelen voor de laagste prijzen. Je kunt onderdelen krijgen voor allerlei types. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een te oud model rondloopt, alles is te repareren! Ook hoef je niet bang te zijn voor de prijs, de meeste iPhone onderdelen zijn bij deze aanbieder spotgoedkoop. Of je nu een camera wilt of een nieuw scherm, voor nog geen 25 euro ben je in beide gevallen klaar! Neem snel eens een kijkje op https://www.partly.nl/iphone-onderdelen/. Op deze site krijg je een overzicht van alle iPhone onderdelen die worden verkocht en tegen welke prijs deze artikelen weg mogen. Een ander groot voordeel van deze site is dat je nooit verzendkosten betaalt; de verzending is altijd gratis! Ben je niet geïnteresseerd in onderdelen maar in een heel toestel, dan kun je ook eens op deze site kijken. Hier worden namelijk ook ‘refurbished’ iPhones aangeboden. Dit zijn toestellen die beschadigd zijn geraakt maar hierna weer zijn gerepareerd, deze zijn dus weer zo goed als nieuw! Lang leve de smartphone!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone