Heb jij genoeg vazen?

12 februari 2021

Posted in Webwinkels en Webshops

De meeste mensen hebben wel één of twee vazen in huis, wat goed van pas komt op het moment dat iemand een keer een bloemetje voor je meeneemt. Maar eigenlijk zou je er meer dan één moeten hebben, de ene bos bloemen is immers de andere niet en de vaas moet er wel goed bij passen. Daar komt bij dat vazen niet alleen heel geschikt zijn om te gebruiken als je een boeket hebt, maar als je mooie design exemplaren kiest dan zijn ze op zichzelf ook al een echte blikvanger in je woning. Je kunt er dus eigenlijk niet snel teveel van in huis hebben.

Verschillende maten en vormen vazen

Bij de aankoop van woonspullen zijn er natuurlijk altijd verschillende punten waar je op moet letten en dat is bij een vaas niet anders. Wat zijn nu specifieke aandachtspunten om bij vazen op te letten? Je kunt dan letten op:

  • de hoogte
  • de grootte van de opening
  • het model van de vaas
  • de kleur en het design

Waarom zijn dit nu juist aandachtspunten? In de eerste plaats de hoogte, sommige boeketten hebben heel lange stelen, terwijl andere veel korter zijn. Je kunt natuurlijk bij de langere bossen de stelen flink inkorten, maar eigenlijk is dit natuurlijk zonde. Daarom is het altijd handig om zowel hoge als lage vazen in huis te hebben, dan heb je altijd een maat die past. Dat geldt ook voor de opening van de vaas, boeketten zijn immers niet allemaal even groot. Is de opening te groot, dan zal het boeket uit elkaar vallen en dat ziet er niet mooi uit. Soms krijg je zelfs één mooie bloem, bijvoorbeeld een roos. Dan is een slank model met een kleine opening echt een must. Voor tulpen is juist een grote opening weer handig om een mooi effect te krijgen. En zo zijn er dus verschillende vazen voor verschillende soorten bloemetjes.

Design en kleur

Een vaas moet dus bij het boeket passen, maar het moet ook goed passen bij jouw interieur. Met andere woorden, de kleur en het design van de vazen moeten in overeenstemming zijn met de kleuren en de stijl die jij in je woning gekozen hebt. Gelukkig valt er ook op dit gebied genoeg te kiezen, dus je zult altijd exemplaren kunnen vinden die helemaal bij jou passen. Zoek je echt bijzondere designs, omdat je wilt dat jouw vazen echte blikvangers in het interieur zijn? Neem dan eens een kijkje bij de collectie van S&L Home Decoration. Zij hebben diverse bijzondere modellen in hun assortiment, sommige gemaakt van keramiek, andere van glas. Maar altijd met als overeenkomst dat het design dusdanig is dat ze echte eyecatchers zijn. Ze zijn zo mooi dat het niet eens perse nodig is om er een boeket in te zetten, ook zonder bloemen zullen de show stelen! Ze bieden verschillende kleuren aan, van licht tot donker, maar ook verschillende ontwerpen, van heel strak en modern tot meer romantisch. Wat jouw woonstijl dus ook is, bij S&L Home Decoration zul je zeker prachtige vazen kunnen vinden die hier helemaal bij passen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone