Is uw aed wandbeugel nog wel stevig?

1 april 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

 Lange tijd geleden hebben wij in ons theater een AED moeten aanschaffen omdat dit een van de nieuwe regels was waar wij als instituut aan moesten voldoen. Wanneer iemand namelijk een hartaanval bij ons kreeg, moesten wij in staat zijn om deze persoon hulp te kunnen bieden. Wij hebben daarom zo’n apparaat gekocht en deze heeft sindsdien altijd bij ons aan de muur gehangen want gelukkig heeft nooit iemand bij ons een hartaanval gekregen. Onlangs hoorden wij een harde knal vanuit de hal komen en wij hadden geen idee wat dat kon zijn. Het was namelijk zo dat er geen voorstellingen waren in het pand en wij hadden dus geen idee wie dit geluid had gemaakt. Wij hebben daarom gekeken naar wat er aan de hand was en toen bleek dat onze AED met aed wandbeugel en al van de muur was gevallen. Dat was even schrikken want wij meenden dat doordat de aed wandbeugel het begeven had, de kans ook groot was dat wij onze AED zouden moeten vervangen. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Wij hebben namelijk gezien dat dit apparaat het nog heel goed deed, maar dat onze aed wandbeugel wel vervangen moest worden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goede aed wandbeugel te vinden die wij konden gebruiken om de AED weer mee op te hangen. Ik heb toen gemerkt dat het niet eenvoudig was om een winkel te vinden waar wij een aed wandbeugel konden vinden die ons apparaat goed kon hebben. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheid om een goede site op het internet te vinden waar wij een aed wandbeugel konden vinden en dat bleek goed te kunnen op de site aed-webshop.nl. De naam van deze site laat weinig aan de verbeelding over en wij hebben dan ook vol goede hoop een kijkje op deze site genomen. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een aed wandbeugel, dan kan ik u aanraden om even naar de site van deze mensen te gaan kijken. U zult merken dat u hier heel veel interessant producten kunt vinden en dat u hier dus ook terecht kunt voor een goede aed wandbeugel.

Deze AED wandbeugel is eenvoudig te bevestigen 

Wij wilden graag een aed wandbeugel kopen die eenvoudig te bevestigen was. Je wilt namelijk niet een aed wandbeugel kopen waar je niet goed mee uit de voeten kunt bij het ophangen. Gelukkig lazen wij op de site van aed-webshop.nl dat je iedere aed wandbeugel die je hier kunt kope, eenvoudig kunt bevestigen. Ik ben daarom blij dat wij deze site gevonden hebben want wij konden hier het juiste onderdeel voor een prikkie kopen en wij konden de aed wandbeugel ook nog eens eenvoudig zelf bevestigen. 

Ons apparaat hangt weer goed 

Wij hebben de aed wandbeugel inmiddels opgehangen en ik ben blij dat dit goed gelukt is. Onze AED hangt nu weer goed en veilig. Kortom:

  • Wij zijn goed geslaagd op deze site 
  • Wij zijn zeer te spreken over de snelle levering van onze bestelling 
  • Wij raden deze site sterk aan 

Kijk ook nog even op de site zelf om zelf een kijkje in het aanbod te nemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone