Keycords en uw bedrijf

18 mei 2017

Posted in Nieuws

Iedereen heeft in zijn of haar leven wel eens een keycord (ook bekend als een lanyard) omgehad. We krijgen ze bij evenementen, van onze werkgever of gewoon als souvenir uit een ver land. Weet u nog wat op het keycord stond dat u het laatst droeg? In de meeste gevallen heeft u waarschijnlijk nog wel een idee. Uit onderzoek blijkt namelijk dat opvallend veel mensen nog precies weten welke keycords ze in hun leven gehad hebben. Vanuit een marketing oogpunt is dat erg interessant: waarom blijft dit zo goed hangen?

  • De lanyard is voortdurend aanwezig
  • De accessoire hangt op een prominente plek
  • Logo of opdruk duidelijk zichtbaar

Hoewel veel mensen het niet doorhebben, zijn keycords altijd zichtbaar. Ze hangen om de nek van een medewerker en trekken ongevraagd de aandacht. Soms probeer je bewust te lezen wat er op het koord gedrukt staat, op andere momenten heb je het na verloop van tijd onbewust opgeslagen. Keycords zijn daarmee een ongelofelijke effectieve vorm van reclame voor uw bedrijf. De kracht zit hem in de subtiliteit. Je probeert niks te verkopen en zegt niks over het product: het koord laat enkel het logo of een spreuk zien. Weinig mensen zullen zich daarom aangevallen voelen door deze vorm van reclame. Op https://www.dereklameshop.nl/giveaways/keycords-lanyards-en-toebehoren.html laat u snel en eenvoudig leuke keycords maken. U kunt de accessoires laten bedrukken met uw bedrijfslogo of met een leuke tekst. Het kan ook slim zijn koorden uit te zoeken die aansluiten bij uw bedrijfskleuren. U kunt de keycords cadeau doen aan klanten, of uitdelen op een groot evenement. Zo werft u onopvallend klanten voor de toekomst. Bepaal vooraf of u kiest voor een model van 2 of 2,5 cm breed. Ga snel naar bovenstaande site en bestel vandaag nog!

De kracht van keycords

Keycords hangen altijd op een prominente plek. Ze zitten niet in de broekzak of de tas, zoals bijvoorbeeld een pen, maar hangen altijd om de nek. Hierdoor zijn ze op elk moment te zien. Wanneer u een klant een keycord cadeau doet, loopt hij of zij hier dus de hele dag mee rond. Het is onmogelijk om dit cadeau te vergeten! Om de zoveel tijd voelt de klant het koord en leidt dit tot een nieuwe herinnering. Daarnaast dient de accessoire ook als gratis reclame voor uw bedrijf. Omdat de lanyard om de nek hangt, is het logo van uw bedrijf bovendien voortdurend zichtbaar, voor iedereen waar de klant mee spreekt. Deze vorm van sluipreclame maakt dat uw logo of slogan aan het eind van de dag tientallen mensen heeft bereikt. De klant is zo onbewust voor u aan het adverteren!

Bepaal soort en oplage

Surf snel naar https://www.dereklameshop.nl/giveaways/keycords-lanyards-en-toebehoren.html en kies een model uit dat bij uw bedrijf past. Kijk ook goed naar het materiaal, u heeft de keuze uit verschillende soorten. Wat u ook kiest, alle relatiegeschenken van dereklameshop zijn van topkwaliteit. U kunt een product dus met gerust hart aan een klant meegeven; het gaat wel even mee! Beslis vooraf ook wat de oplage moet zijn. Gaat u naar een groot evenement, dan mag u gerust wat meer exemplaren inkopen. Gaat het slechts om een klantbezoek, dan moet u vooral niet overdrijven. Weet u niet precies hoeveel exemplaren u moet bestellen? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice. Zij hebben talloze bestellingen verwerkt en weten precies hoeveel geschenken u nodig heeft om goed voor de dag te komen. Ook bij eventuele klachten over een bestelling kunt u bij hen terecht. Er wordt dan samen met u naar een oplossing gezocht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone