Linkbuilden verhoogt jouw score in Google

27 maart 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Het hebben van een hoge score in de zoekresultaten van Google is iets wat je kunt bereiken door op een effectieve manier gebruik te maken van linkbuilden. Er zijn verschillende manieren waarop jij ervoor kunt zorgen dat jouw site een hogere positie verwerft in de zoekmachines. Zo kun je de kwaliteit van jouw website verhogen en werken met SEO-teksten op jouw pagina. Maar ook linkbuilden is zeker iets wat je niet zou moeten vergeten. Waarom is het nu belangrijk om dit te doen? Dit spreekt voor zich als je even bij jezelf nagaat hoe jij te werk gaat op het moment dat jij iets online op wilt zoeken. Stel, je wilt een bepaald product online bestellen, dan voer je de naam hiervan in de zoekmachine in. Je krijgt vervolgens een lijst met zoekresultaten en jij gaat dan bekijken bij welk bedrijf je zou willen kopen. Maar laten we eerlijk zijn, vaak bekijken we enkel de bovenste websites die gegeven worden. Er is online immers zoveel te vinden dat je dagen bezig zou zijn om je door alle links te worstelen. Hoog in de score komen te staan is daarom dus van belang om zoveel mogelijk klanten te kunnen trekken en je omzet te verhogen. Linkbuilden is zeker een van de stappen die je zou moeten zetten om hier verbetering in te brengen. Bekijk snel de website https://www.eurocommerce.be/linkbuilden/.

Linkbuilden, wat is het?

Als het gaat over linkbuilden, waar hebben we het dan over en waarom is het van belang? Het is van belang omdat Google jouw ranking in hun zoekmachine onder andere baseert op hoe vaak andere webpagina’s een link plaatsen naar jouw website. Als er immers vaak naar jou verwezen wordt, dan moet dat haast wel zijn omdat jij goede producten verkoopt of diensten aanbiedt, omdat anderen jouw bedrijf dus waarderen. Als jij met linkbuilden aan de slag wilt gaan, dan wil je dus eigenlijk er voor gaan zorgen dat er meer websites komen waarop een link naar jouw pagina staat. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken, maar niet alle manieren zijn even effectief. Het is oppassen wat je doet, want pak je het verkeerd aan, dan kun je juist slechter beoordeeld worden door Google. Ga jij bijvoorbeeld heel veel blogs bezoeken en daar een link plaatsen of laat jij jouw site plaatsen op een webpagina die eigenlijk geen zinnige inhoud heeft? Dan zal dit niet gunstig voor jou uitpakken. Ga dus niet zomaar aan de slag met linkbuilden, maar weet waar je op moet letten.

EuroCommerce heeft specialisten in huis

Wat zijn nu punten waar je op moet letten als het aankomt op linkbuilden? Je moet er op letten dat de sites waar jouw backlinks op komen te staan:

  • van een goede kwaliteit zijn
  • een degelijke inhoud hebben
  • goed gewaardeerd worden door zoekmachines

Hoe kom je hier nu achter? Er zijn bepaalde hulpmiddelen om uit te zoeken hoe jij nu scoort op het gebied van backlinks en door veel hierover te lezen, kun je ook zelf wel ontdekken hoe je dit nu op een goede manier aanpakt. Maar je merkt al wel, dat betekent wel dat je er veel tijd in moet steken. Veel ondernemers hebben niet de tijd om zelf op een goede manier met linkbuilden aan de slag te gaan. Een oplossing is dan het inhuren van professionals op dit gebied. EuroCommerce is bijvoorbeeld een bureau dat helemaal gespecialiseerd is in het verbeteren van scores in zoekresultaten. Zij kunnen jou daardoor als geen ander hiermee helpen. Wil jij ook graag jouw online omzet verbeteren en ben je daarvoor op zoek naar een specialist op het gebied van linkbuilden, dan zit je bij EuroCommerce dus goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone