Naambordjes kopen voor uw bedrijf of huis?

27 april 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Naambordjes kunnen uw muur decoreren en ook nog is erg goed van pas komen. Vooral bij huizen of bedrijfspanden zijn dit soort bordjes erg handig. Zo weet de klant, vriend of uw familielid meteen of hij/zij zich bij het juiste huis of pand bevindt. Bestel direct een geschikt naambordje op naambordjeswinkel.nl

Soorten naambordjes

Een naambordje aan de voordeurmaakt een huis of bedrijf persoonlijker. Het zorgt voor extra duidelijkheid voor gasten. Bovendien is het een prachtige versiering aan uw voorgevel. naambordjeswinkel is gespecialiseerd in het maken én bewerken van diverse soorten naambordjes. Bij naambordjeswinkel vindt u tal van naambordjes in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit:

  • Leisteen
  • RVS
  • Belgisch hardsteen
  • Glas
  • Natuursteen
  • Blauwe steen

Er zijn zoals u ziet allerlei soorten materialen en mogelijkheden. Houdt u van modern, klassiek, robuust of juist vrolijk? De keuze is gigantisch en u vindt altijd wel het naambordje dat bij u past. Wilt u het naambordje persoonlijker maken? Ontwerp uw eigen naambordje met de personaliseer module. Ze kunnen het geheel naar uw ontwerp maken, zodat het naambordje aan al uw wensen voldoet. U kunt zelf de materialen, kleuren, vormen en tekst kiezen. Eventueel kunt u zelfs een symbool of logo in het naambordje laten graveren. Zoekt u dus naambordjes? Dan bent u bij de naambordjeswinkel absoluut aan het juiste adres.

Daarnaast hebben ze ook glazen naambordjes. De naamborden van naambordjeswinkel zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam glas. Naambordjes hebben een glasdikte van 8 tot 15 mm en worden geleverd met RVS bevestigings-set. Ze hebben een ruim assortiment, waardoor u voldoende keuze heeft uit glazen naamborden. Bent u op zoek naar een goed alternatief voor een glazen naambord? naambordjeswinkel biedt naamborden van acryl glas. Deze naamborden zijn gemaakt van 4 mm dik acrylglas. Het acrylglas wordt door middel van zandstralen gematteerd. De letters en cijfers zijn glashelder, waardoor ze altijd goed leesbaar zijn. Naamborden van acryl glas worden geleverd met een RVS bevestigings-set.

naambordjeswinkel

Op hun site vindt u een ruime keuze in naambordjes en huisnummers gemaakt van rvs, leisteen, Belgisch hardsteen, natuursteen en glas. Van origine zijn ze een natuursteen-verwerkend bedrijf. In de loop der jaren hebben ze zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van naamborden, huisnummers en brievenbussen.

Alle naamborden en huisnummers van naambordjeswinkel worden in eigen atelier geproduceerd / bewerkt. Dit betekent voor u een snelle levering, de laagste prijs, de beste kwaliteit en met gevoel voor detail voor u gemaakt. Omdat alle naamborden en huisnummers in eigen huis gemaakt worden, is het mogelijk om eigen ideeën in het ontwerp te verwerken, of indien u wenst de afmeting van het naambord of huisnummer aan te passen. Alle prijzen van de naambordjes en huisnummers zijn inclusief verzend- en verpakkingskosten. De bij naambordjeswinkel bestelde naamborden en huisnummers worden gratis door GLS bij u bezorgd. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan horen ze dit graag. U kunt snel en gemakkelijk contact met ze opnemen via de contactpagina op hun website. U kunt ze natuurlijk ook telefonisch bereiken. naambordjeswinkel wordt daarnaast ook nog is erg goed beoordeeld met een gemiddelde van een 9.1. De absolute nummer 1 op het gebied van naambordjes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone