Vacature hovenier

25 maart 2017

Posted in Nieuws

Ben jij op zoek naar een actieve, veelzijdige en afwisselende baan? Dan moet je zeker eens gaan zoeken op ‘vacature hovenier’. Want als er één baan is die zorgt voor veel afwisseling, dan is dit het wel. Hoveniers zijn het grootste gedeelte van hun dag heerlijk buiten aan het werk en profiteren zo optimaal van daglicht en de frisse buitenlucht. Daarnaast ben je altijd lekker in beweging, wat ideaal is voor mensen die niet zo goed zijn in stil zitten. Voor mensen die graag actief werk doen, is het zoeken naar een vacature voor hovenier dus zeker aan te raden. Daarnaast is het zoals gezegd ook nog eens heel veelzijdig en afwisselend werk. Je taken veranderen met de seizoenen mee. Waar je in de lente en zomer, wanneer het voldoende regent en de zon schijnt, veel tijd kwijt bent aan grasmaaien, ben je in andere periodes weer vooral bezig met snoeien of onkruid wieden. Er is iedere keer weer iets anders te doen, afhankelijk van het soort tuin of groenvoorziening dat onderhouden moet worden en afhankelijk van het jaargetijde. Wil jij via een vacature hovenier worden, dan kun je terecht komen op verschillende plekken.

Vacature hovenier bij verschillende opdrachtgevers

Zoek je gewoon op ‘vacature hovenier’, dan kun je op verschillende soorten plekken terecht komen. Hoveniers kunnen bijvoorbeeld voor particulieren aan de slag gaan. Er zijn veel mensen die een grote tuin hebben, maar geen tijd hebben om deze zelf te onderhouden omdat ze veel aan het werk zijn. Ook oudere mensen, die lichamelijk niet meer zoveel aan kunnen, huren vaak hoveniers in om hun tuinen netjes te houden. Daarnaast zijn er ook verschillende bedrijven die een vacature voor hovenier plaatsen kunnen. Grote bedrijven, die veel grond om hun bedrijfspand hebben, kozen in het verleden vaak voor betegeling of opvulling met grint. Maar er komt steeds meer aandacht voor een groene omgeving en om een groene, duurzame uitstraling te bereiken kiezen zij er daarom steeds vaker voor om de ruimte om hun pand heen groen te laten maken door een hovenier. Daarnaast zijn er ook nog verscheidene instellingen waarbij je aan de slag zou kunnen gaan. Zo zetten gemeentes vaak een vacature hovenier uit, omdat zij natuurlijk over veel groen beschikken dat onderhouden moet worden. Kijk eens in je eigen woonplaats rond hoeveel grond van de gemeente is. Je zult je dan al snel realiseren dat er veel werk gaat zitten in het onderhoud hiervan.

Vind jouw ideale baan bij Green personeelsdiensten

Heb jij besloten dat jij in de groenvoorziening aan de slag wilt gaan, dan kun je zelf iedere dag gaan zoeken op ‘vacature hovenier’. Maar dit beroep wordt steeds populairder en openstaande posities worden steeds sneller ingevuld. Het kan daardoor erg lastig zijn om er tussen te komen. Wil jij meer kans maken op een leuke baan in deze sector, dan is het aan te raden om je in te schrijven bij Green personeelsdiensten. Zij weten het vaak als eerste als er een opening ergens is en zij kunnen jou daar dan plaatsen. Dit doen zij niet alleen als er een vacature voor hovenier komt, zij bieden ook andere opties, zoals detachering. Wil jij hun hulp bij het vinden van een baan? Volg dan de volgende stappen:

  • vul het inschrijfformulier op hun website in
  • voeg je CV en motivatie bij
  • vertel tijdens de afspraak die zij met jou maken meer over je wensen en kwaliteiten

Ook als je juist op zoek bent naar een goede tuinman, als jij een vacature hovenier wilt plaatsen, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Zij helpen graag bij het vinden van de juiste match.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone