Waarom en waar hondensnacks kopen?

11 mei 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Waarom en waar hondensnacks kopen?Snacks voor de hond kopen? Surf naar de website van Animal Food Express. Zij hebben een gezond en gevarieerd aanbod voor jouw hond en gratis verzending als je bestelt boven de 275 euro. Ideaal toch? Dan kun je weer even vooruit! Niet alleen mensen hebben snacks nodig, ook dieren. Daarom gaan we het vandaag hebben over hondensnacks. Honden zijn carnivoren en horen voeding te eten die het beste bij ze past en ook het beste past bij het spijsverteringsstelsel van de carnivoor, de hond. Er zijn twee soorten voer waar je uit kan kiezen, dat is namelijk  BARF voer of KVV voer. BARF voer bestaat uit orgaanvlees een vuile pens, KVV voer bestaat uit kant en klaar vers vlees dat extra vitaminen bevat. Als jij snacks voor jouw hond koopt die gezond zijn dan heeft dat meerdere voordelen, namelijk het zorgt voor een glimmende en volle vacht, het voorkomt de vorming van tandsteen en het kan ook nog eens helpen bij huidklachten, maagklachten en allergie. Dit alleen zijn al voldoende redenen om goed en gezond eten voor jouw hond te kopen en dat mag best wel wat kosten, de gezondheid van jouw hond staat toch ook hoog op jouw prioriteitenlijst? Natuurlijk naast jouw gezondheid, die moet wel op nummer 1 blijven staan. Wat ook interessant is, is te kijken naar het verband tussen het voeren van hondensnacks en het aanleren van nieuwe trucjes. Honden kunnen namelijk vaak koppelen dat als zij een hapje krijgen nadat zij een poot hebben gegeven, dat ook vaker gaat gebeuren. De volgende keer als zij een poot geven verwachten zij dan ook daadwerkelijk dat ze een beloning krijgen. Maar dit is wel de manier om nieuwe trucjes aan te leren voor jouw hond.

Het verband tussen hondensnacks en nieuwe trucjes? 

Als je je hond nieuwe trucjes wilt leren, werken hondensnacks dan ook? Hierboven zijn we daar al over begonnen en deze vraag kan bevestigend worden beantwoord. Als je je hond hondensnacks geeft als hij het trucje heeft gedaan dan zal jouw hond onthouden dat als hij dit trucje doet, hij wordt beloond en dat werkt keer op keer hetzelfde. Denk jij dat het niet werkt? Probeer het dan eens uit. 

Hondensnacks via Animal Food Express

Zoals genoemd kun je snacks voor jouw honden kopen via de website van Animal Food Express. Wat voor soort snacks bieden zij dan aan? Onder andere de volgende soorten:
  • KB Mix – kip 1 kg
  • KB Complete – regular 1 kg
  • KB mix – konijn 1 kg
  • KB mix – eend 1 kg
Zoals genoemd betaal je boven de 275 euro geen verzendkosten. Als jij toevallig meerdere honden hebt dan kom je al snel op een dergelijk bedrag uit. Maar je kunt ook afspreken met jouw buurt dat 1 iemand bestelt om vervolgens steeds te voorkomen dat je moet betalen voor de verzending. Dat zou zonde zijn toch? Hondensnacks mogen dan wel wat kosten, het hoeft natuurlijk ook niet overdreven duur te zijn. Er zijn grenzen aan wat je uit wilt geven aan je hond. Het blijft namelijk niet alleen bij hondensnacks, denk ook aan speeltjes en de dierenarts. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone