Bent u op zoek naar een mooie veiligheidsspiegel?

18 maart 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Voor al uw vragen over glas of bestellingen met glas zit u goed bij een winkel: glaswebwinkel! Ik kwam hier onlangs omdat ik op zoek was naar een veiligheidsspiegel en vond deze en vele andere handige producten. Voor mij is glaswebwinkel de nummer 1 winkel als het gaat om allerlei soorten glas. U kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in deze webshop. Neemt u eens een kijkje op glaswebwinkel.nl. Hier zijn allerlei soorten glas beschikbaar en gemakkelijk online te bestellen. Zowel voor in uw huis, dus voor particulieren, als bijvoorbeeld voor een groot bedrijfspand is er van alles mogelijk! 

Waar vind ik een goede veiligheidsspiegel? 

Omdat ik op zoek was naar een veiligheidsspiegel kwam ik via via terecht bij glaswebwinkel. Maar wat is nou een veiligheidsspiegel, dat vragen veel mensen zich af… Het zegt natuurlijk al genoeg: veiligheid staat bij deze spiegels voorop! Het glas is een ander soort glas dan normaal glas. Als het breekt dan zit er een extra folie achter het glas dat ervoor zorgt dat de spiegel weliswaar kapot gaat, maar niet in gevaarlijke scherven uit elkaar spat. Dat is natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld kleine kinderen, een bedrijf, of bijvoorbeeld een sportruimte! Het is extra veilig waardoor de kans op verwondingen door het glas minimaal wordt. Het is bij het kiezen van de spiegel natuurlijk ook erg van belang om te kijken naar de randen. Die zijn vaak onbewerkt nog erg scherp, waardoor er nog steeds kans is op verwonding. Dat wilt u natuurlijk niet en daarom zijn de randen van de veiligheidsspiegels vaak mooi afgewerkt, waardoor de scherpe randen er niet meer zijn. Extra veilig dus, deze veiligheidsspiegel! Ook voor de bevestiging van de spiegel zijn meerdere mogelijkheden, maar via glaswebwinkel wordt aangeraden dit met dubbelzijdig spiegeltape te doen. Dit is extra sterk en maakt dat uw veiligheidsspiegel extra vast zit aan de muur waarop u deze bevestigt. De veiligheidsspiegel is alleen voor binnen te gebruiken. Buiten wordt hij snel aangetast door bijvoorbeeld het weer en zal hij zijn schoonheid dan ook gauw verliezen, vooral door het vocht. 

Wat heeft deze winkel naast veiligheidsspiegels nog meer voor mij in petto? 

Het is echt een prachtige webwinkel, en naast veiligheidsspiegels zijn er nog tal van glas producten. Zo kunt u denken aan: 

  • HR glas 
  • Gehard glas
  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Spiegels
  • Glaszetartikelen
  • Isolatieglas

Zoals u ziet voor ieder wat wils! Ook wanneer u op zoek bent naar glas in uw woonkamer of keuken kunt u bij deze webshop makkelijk terecht. Bijvoorbeeld voor gehard of gelaagd glas, dat vaak in woonkamers wordt gebruikt. Op de website wordt duidelijk uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden en ook kunt u altijd mailen of bellen voor uitgebreid advies over de soorten glas en de mogelijkheden om het toe te passen. Voor mijn veiligheidsspiegel ben ik in ieder geval meer dan geslaagd en ook meer dan tevreden! Ik zal deze winkel dan ook zeker aanbevelen. Qua betalingen is het ook erg gemakkelijk. Het kan gewoon online, bijvoorbeeld via ideal. De producten worden bij u thuis geleverd en u krijgt op de meeste producten zelfs tien jaar garantie! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone