Een Bitcoin kopen doet u zo

17 januari 2019

Posted in Nieuws

Een Bitcoin kopen doet u zoEind 2017 raakte de Bitcoin een magische grens, waarna de Bitcoin een veel besproken onderwerp werd aan elke keukentafel. Iedereen had het erover. Het rendement was super hoog, het zou je met gemak rijk kunnen maken en al snel doken mensen onbezonnen in de wereld van de cryptocurrencies. En toen ging het mis. Veel mensen verloren geld en zagen hun moeizaam verdiende euro’s verdampen voor hun ogen. Wat hadden ze fout gedaan, ze gingen toch net als iedereen mee in de hype? Dit is nou precies waarom Cryptotips is opgericht. Veel mensen zijn namelijk onbezonnen te werk gegaan. Ze hebben zich niet verdiept in de materie en zich er niet over laten inlichten het hoe en wanneer een Bitcoin kopen nou interessant is. Een Bitcoin kopen doe je namelijk met voldoende kennis en achtergrond en daarbij is het belangrijk om de koers in de gaten te houden. Daar waar vele mensen nu met pijn in hun buik de lage koers van de Bitcoin aanschouwen, is juist dit een goed moment voor beleggers om het Bitcoin kopen te overwegen. Cryptotips legt op www.cryptotips.eu uit waar je op moet letten bij het Bitcoin kopen.

  • De koers
  • De brokers
  • De wallets
  • De risico’s

Alles wat er aan kennis nodig is om Bitcoin te kopen staat hier vermeld en dat maakt dat het handelen en beleggen met deze en andere cryptomunten een stuk makkelijker wordt gemaakt.

Veilig Bitcoin kopen

Iedereen weet dat het bij Cryptocurrency vooral draait om veiligheid. Menigeen kent de spookverhalen dat mensen in onbeveiligde transacties terecht komen of met wallets van derde partijen werken, die niet voldoende beveiligd zijn en waar hackers op eenvoudige wijze de bitcoin weer afhandig hebben gemaakt. Ga je Bitcoin kopen, zorg dan eerst dat je weet waar je het beste de Bitcoin kunt kopen en hoe je er verder mee omgaat. Neem een wallet die garant staat voor veiligheid en goed aangeschreven staat bij mensen die al meer ervaring hebben met Bitcoin kopen. Het is daarbij belangrijk om in de gaten te houden dat er bij aanbieders een beperkt aantal cryptocurrency voor handen is. Dit betekent dat er een stop kan worden gezet op het verstrekken van de verschillende cryptomunten en hierdoor kun je je niet meer aanmelden bij deze aanbieders. Door je te registreren verzeker je jezelf ervan dat je in aanmerking komt om Bitcoin te kopen zodra zich die kans voordoet. Je hoeft nog niet direct te beginnen met handelen, maar het registreren is alvast een belangrijke eerste stap. Op de website van Cryptotips staan vervolgens de top 5 brokers genoemd waar je Bitcoin kunt kopen, die eenvoudig met betaalmethoden als iDEAL, PayPal en Bancontact kunnen worden afgerekend. Hier is direct ook de huidige koers van de Bitcoin en andere cryptocurrency te vinden. Verschillende aanbieders geven daarnaast de mogelijkheid om de Bitcoin te kopen via apps op de telefoon en ze ook hiermee te beheren. Dit maakt het eenvoudig voor de iedereen die Bitcoin wil kopen en op zie manier, waar hij ook is, wil kunnen inzien wat de huidige stand van zaken is omtrent de Bitcoin.

Het doel van Cryptotips

Mensen die Bitcoin willen kopen zijn vaak op zoek naar één plek waar zo veel mogelijk informatie wordt gegeven over deze cryptomunten. Voorheen was deze informatie zeer versnipperd verspreid over het internet en dat maakte het lastig om echt grip te krijgen op de kansen en risico’s die de aanschaf van cryptomunten met zich meebrengen. Met de website www.cryptotips.eu komt hier verandering. Dit is een onmisbare site voor zowel beginnende als doorgewinterde beleggers en het biedt alle actuele informatie die nodig is om verstandig Bitcoin te kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone