De HP Proliant server is geschikt voor elk bedrijf

30 augustus 2016

Posted in ICT en Techniek

Bent u systeembeheerder op een school of een bedrijf? Dan weet u dat u een krachtige server nodig hebt. Een server zoals de HP Proliant is misschien wat u zoekt. Met de HP Proliant weet u dat u kwaliteit in huis haalt want Hewlett Packard is al decennia een van de marktleiders op het gebied van computers. De computer is niet meer weg te denken uit onze huizen en bedrijven. Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen geworden want er zit immers een computertje in uw smartphone, tablet, laptop en uiteraard is de personal computer een goed voorbeeld. Een server is in principe niets anders dan een zeer krachtige computer en bevat dientengevolge een zeer krachtige processor. Maar de ontwikkelingen in deze industrie gaan vlot. Dat betekent dat een krachtige processor over een jaar of twee als zwak wordt beschouwd. En dat merkt u aan de kwaliteit van uw bedrijf. Men zal tegen u gaan klagen omdat computers te traag lopen of zelfs vastlopen. Dan is het hoog tijd om een nieuwe server te open. Bij ons, beat-it.nl, bent u aan het juiste adres. We willen graag uw aandacht vestigen op de HP Proliant server. Dit is niet zo maar een willekeurige server want u hebt de keuze uit 4 types. Kies de juiste HP Proliant variant uit die u nodig hebt zodat u ten eerste optimale kwaliteit binnen uw bedrijf of dienst kunt garanderen en ten tweede geen dief van uw eigen portemonnee zult zijn.

Kies een goede HP Proliant uit

Waarschijnlijk hoeft u een nieuwe server niet uit eigen zak te betalen tenzij u én systeembeheerder én eigenaar bent van het bedrijf. We raden het in ieder geval aan om hierin een goede investering te maken. U wilt dat alle programma’s op de pc’s in het kantoor soepel draaien en u wilt een snelle internetverbinding hebben zodat gegevens vlug kunnen worden uitgewisseld rond de wereld. Verder wilt u waarschijnlijk dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Dit zijn allemaal zaken die via de HP Proliant lopen en daarom wilt u waarschijnlijk de nieuwste versie van de HP Proliant hebben. Zo levert de huidige versie maar liefst driemaal zoveel rekenkracht als de oudere versie en zal deze HP Proliant vele jaren dienst doen als trouw en zwijgzaam werkpaard. Het prettige aan de HP Proliant is dat u er na het plaatsen vrijwel geen omkijken meer naar hebt. Het opruimen van gegevens en het updaten van eventuele software vanuit HP gaat vanzelf. Pas als u merkt dat processen vertragen is het zinvol om met ons of met de HP helpdesk contact op te nemen. Dit zal gelukkig vele jaren duren dus als dit het geval is, dan betekent dat waarschijnlijk dat u moet upgraden naar nieuwere hardware.

Weet u niet welke u nodig hebt? Vraag het ons gerust!

Elk bedrijf heeft een server nodig als er sprake is van een computernetwerk. En dat betekent dat u daarin moet investeren. Kiest u voor een goed en gerenommeerd merk. We hopen dat uw oog is gevallen op de HP Proliant. Bent u benieuwd wat de HP Proliant voor u kan doen? Dan kijkt u op onze website. Daar vindt u tevens de prijzen van de diverse uitvoeringen. Op onze website kunt u terecht voor allerlei computeronderdelen voor ware professionals. We hebben het netjes verdeeld in de volgende categorieën:

  • Hardware, waaronder de servers
  • Software
  • De bekabeling
  • En toners en inkt voor uw printers en kopieermachines

Bestellen kan direct online maar u kunt ook eerst de kat uit de boom kijken door een offerte op te vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone