De tekno shop voor de echte liefhebbers

11 augustus 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Tekno is niet zomaar een merk. Tekno is niet zomaar speelgoed. Het merk werd opgericht vlak voor de tijd van de grote crisis in Denemarken, in een tijd waarin Duits speelgoed de markt volledig domineerde. En laten we eerlijk zijn, de eerste tekno shop werkplaats die gemaakt werd, had niet veel mogelijkheden. Er waren niet veel machines, er waren geen vooropgezette verkoopkanalen. Nee, de Tekno lijn werd opgezet door een loodgieter die wat extra wilde verdienen en die zijn hobby breder op wilde zetten. De rest is in feite geschiedenis. Het merk groeide uit tot iets geweldigs, verloor het label ‘Toys’ en zou een compleet eigen merk worden met miniatuurmodellen die tegenwoordig verkocht worden bij Miniatuurshop. Speelgoed is het al lang niet meer. Het is veel meer dan dat en bij de tekno shop vind je alle modellen die interessant kunnen zijn voor jou.

De kracht van de tekno shop

Er komt een moment waarop je jouw verzameling uit wilt breiden. Omdat je een bepaald model mist en een reeks compleet wilt hebben. Of omdat je gewoon de verzameling breder op wilt zetten voordat je naar de volgende beurs gaat. Of omdat je meer modellen wilt hebben dan andere verzamelaars. Dan wil je niet op zoek moeten gaan naar een fysieke winkel ergens in Nederland, als die de modellen al heeft waar jij naar op zoek bent. Je wilt gewoon online kunnen kijken en kunnen bestellen. De voordelen van de tekno shop op het internet zijn:

  • Scherpe prijzen;
  • Thuisbezorging;
  • Een breed aanbod;
  • Mensen met verstand van de producten.

En laten we eerlijk zijn: Bovenstaande voordelen vind je echt niet overal. Sterker nog, er zijn nog steeds mensen die bij Tekno alleen maar denken aan een muziekstijl. De muziekstijl die een beetje doet denken aan de werkplaatsen waar de Tekno modellen gemaakt worden. Maar de echte liefhebbers weten wel beter. Tekno is een merk dat een imago op zich geworden is sinds de oprichting in 1928. Het staat synoniem voor kwaliteit die zo zeldzaam is dat het imago alleen maar groter geworden is. In tegenstelling tot andere exclusieve verzamelobjecten is het assortiment aan modellen groot in de tekno shop. Dit maakt het leuker voor verzamelaars. Je hoeft niet op zoek te gaan naar alle modellen die gemaakt zijn om een verzameling op te zetten, met ook de modellen die je helemaal niet mooi vindt. Nee, er zijn genoeg modellen om een strakke keuze te maken met alleen de modellen die jij leuk vindt. Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende vrachtwagenchauffeurs zijn die fan zijn van de tekno shop omdat zij de modellen kunnen bestellen waarin zij ooit gereden hebben? Dat geeft het net een beetje extra charme en dat zorgt ervoor dat de tekno shop gewoon de online webwinkel is van Nederland voor alles wat met Tekno te maken heeft.

Verzamelaars over heel de wereld

Heb je oog voor detail? Wil je jouw verzameling uitbreiden met modellen die zo echt lijken dat je zo op straat herkent tijdens het rijden? Dan is Tekno Shop de plek voor jou. Tekno heeft wereldwijd duizenden verzamelaars en die komen jaarlijks samen op de Tekno beurs in Nederland. Dit is een evenement dat maar één dag duurt en het is ieder jaar weer bijzonder goed bezet. Verrassend is dat niet. De kwaliteit, de zeldzaamheid en de kracht van de producten maken het gewild en uniek. Laten we immers niet vergeten dat dit merk de Duitse dominantie op de speelgoedmarkt heeft uitgedaagd, en de strijd heeft weten te winnen! Kijkt u ook eens op miniatuurshop.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone