Patchpaneel

21 augustus 2018

Posted in ICT en Techniek

Wil je jouw kabels ordenen om het overzicht te bewaren? Dit is niet alleen handig om fouten te voorkomen, maar het werkt ook prettiger en sneller. Als je gebruik maakt van een patchpaneel, kun je meteen zien welke kabel bij welke ruimte hoort. Mocht er bijvoorbeeld een storing zijn die snel opgelost moet worden of is er perongeluk een kabel kapot? Door een patchpaneel weet u direct welke kabel je moet hebben. Voor welk patchpaneel ga jij?

Patchkast.com

Hoe zit een patchpaneel precies in elkaar? Aan de ene zijde wordt een RJ45 patchkabel van de switch aangesloten op het paneel, aan de andere zijde een installatiekabel. Waarom wordt dit gedaan? Om een nummer te geven aan de kabel, voor het overzicht. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan eens een kijkje op patchkast.com. Patchkast.com is een leverancier voor het opbergen van jouw servers, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan patchpanelen met verschillende aansluiten, waarbij je kunt kiezen uit 24 of 48 poorten. Kies bijvoorbeeld voor het standaard Patchpaneel Cata UTP 24 poorten. Hiermee heb je een geschikt patchpaneel voor in een patchkast van 19 inch, zodat jouw het overzicht in jouw netwerkbekabeling niet verloren gaat.

Patchpaneel kopen?

Heb je een keuze gemaakt? Als je voor 16:00 een bestelling plaatst, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast profiteer je altijd van de laagste prijs, omdat ze alles op eigen voorraad hebben. Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan contact op met de klantenservice, zij zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30. Daarnaast staan de adviseurs ook altijd online voor je klaar, om uw vragen te beantwoorden. Wacht niet te lang, wan het is nooit te laat om uw bekabeling te ordenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone