Design bureaustoel voor op kantoor 

7 oktober 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Voor mijn baan kan ik veel thuis werken en daar ben ik erg blij mee. Ik ken mensen die liever niet thuis werken, omdat ze dan moeite hebben met concentreren, of minder werk afkrijgen. Ik vind thuiswerken erg fijn en ben zelfs productiever thuis. Ik probeer elke week drie dagen thuis te werken en twee dagen naar kantoor te gaan. Vaak ga ik op maandag naar kantoor om mijn projecten met collega’s te bespreken, dat is iets dat ik liever een op een doe. Op woensdag ben ik ook vaak aanwezig, we hebben dan in de ochtend een teamvergadering. Iedereen op kantoor weet dat ik alleen die dagen aanwezig ben, daarom komen op die dagen veel mensen naar mij toe. Op de andere dagen kunnen ze me altijd bellen als ze me dringend willen spreken. Ik ben zo gaan werken, omdat ik merkte dat ik snel afgeleid ben als ik de hele dag vragen krijg, zo kan ik mij niet concentreren op mijn werk. Om mij thuis goed te kunnen richten op mijn werk, heb ik een kamer ingericht als mijn kantoor. Ik heb daar een mooi bureau, veel van mijn documenten en al het andere wat ik nodig heb. Ik had laatst een bonus ontvangen op mijn werk, omdat ik alle targets had gehaald en wilde daarvoor een nieuwe design bureaustoel kopen. Aangezien ik veel op mijn kantoortje zit, vind ik het ook fijn om een goede en mooie design bureaustoel te hebben. Ik had al een design bureaustoel in de kamer, maar die had ik al zo lang, dat er scheuren in de stof zaten.   

Design bureaustoel via bureaustoeldiscounter.nl

Mijn vriendin raadde me aan om mijn plan met mijn manager te bespreken, volgens haar zijn er bedrijven die aan dit soort aankopen meebetalen. Ik wist niet hoe dit zat, maar het leek mij de moeite waard om te vragen. Ik vertelde aan mijn manager dat ik een design bureaustoel ging kopen en hij zei dat ze daaraan konden meebetalen. Hij zei dat ze daar een speciaal budget voor hebben en dat ze een percentage van de aankoop zouden vergoeden. Online was ik al aan het kijken naar verschillende stoelen en op bureaustoeldiscounter vond ik mijn ideale design bureaustoel. Op deze website hebben ze veel verschillende bureaustoelen voor grote en kleine budgetten. Ik vond het geen probleem om iets meer uit te geven, bovendien had ik meer te besteden, omdat mijn baas aangaf dat ze zouden meebetalen. De bureaustoel die ik wilde kopen was een mooi zwarte stoel van PU leer en de stoel zou goed passen in de rest van mijn kantoor. Ik bestelde de stoel direct en de volgende dag kwam de bureaustoel al binnen. Dat was net een dag dat ik op kantoor werkte, dus ik moest nog een dag wachten om hem echt uit te testen.

Een heerlijke stoel

Ik ben erg blij met de design bureaustoel, hij zit heerlijk en staat erg goed in mijn kantoor. Je ziet dat de stoel van goede kwaliteit is en ik verwacht dat hij jaren meegaat. Dat is maar goed ook, want hij wordt veel gebruikt. De stoel geeft goede ondersteuning en zit zelfs beter dan de stoel die ik op mijn werk gebruik. Achteraf kreeg ik een leuke vergoeding van mijn werk, maar zonder de vergoeding had ik waarschijnlijk ook deze stoel gekocht. Voor een design bureaustoel moet je bij bureaustoeldiscounter.nl zijn:

  • Ze hebben een groot aanbod aan bureaustoelen
  • Ze hebben een bureaustoel voor elk budget
  • De stoelen worden de volgende dag geleverd
  • Je hebt altijd een bedenktijd van 14 dagen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone