Vergadertafels voor inspirerende ruimtes

6 oktober 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Wij zijn met onze organisatie bekend met het aanbieden van inspirerende werk- en vergaderruimten voor mensen die op locatie willen samenkomen of samenwerken. Voor de inrichting van onze ruimtes waren wij op zoek naar vergadertafels die niet alleen voldeden aan onze wensen en eisen voor het ontvangen van groepen van verschillend formaat. Ook wilde we vergadertafels die een bijdrage leveren aan de inspirerende werkplek en de ruimte waarin deze geplaatst zouden worden. In totaal hadden we zo’n acht verschillende vergadertafels nodig van verschillende afmetingen.

Vergadertafels in diverse vormen

Voor onze klanten is het belangrijk dat we diversiteit bieden. Veel groepen komen samen en vinden tafels waaraan je met iedereen rondom de tafel zit fijn. Maar het komt ook regelmatig voor dat er trainingen en cursussen bij ons worden gegeven, Daarom hebben we ervoor gekozen om verschillende vergadertafels te laten maken bij Shiraz Office Furniture. Op de website www.shiraz.nl hadden wij reeds ontdekt dat er een veel gekozen vormen van tafels verkrijgbaar zijn en dat er vergadertafels in alternatieve vormen zijn. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor:

  • Twee open ton vormige tafels
  • Twee tonvormige tafels
  • Twee U-vormige tafels
  • Twee C-vormige tafels

Daarnaast hebben we voor een aantal plekken die we als flexwerkplekken hebben ingericht ervoor gekozen om bij Shiraz ook drie andere tafels, namelijk een triangelvormige, afgeronde triangelvormige en open ronde tafel. Het voordeel van deze vergadertafels is dat we naast de diversiteit hebben kunnen spelen met de look en feel van de tafels. Omdat elke tafel zijn eigen selectie heeft aan bladdecors, randen van het blad en framekleuren konden we een speels effect creëren. Shiraz maakt deze meubels op maakt en kon hierin volledig inspelen op onze wensen en eisen. Daarnaast zijn we tevens op zoek gegaan naar een leuke mis van verschillende stoelen rondom te vergadertafels. Zoals gezegd willen we inspireren en is het de bedoeling dat de vergaderruimtes waarin deze tafels en flexwerkplekken zijn opgesteld bijdragen aan de creativiteit van elk team en elk individu dat aan de tafel plaatsneemt. We waren daarin geen standaard klant voor Shiraz Office Furniture, maar dat maakte de samenwerking juist dynamisch en uitdagend. Op alle fronten is Shiraz hierin onze partner geweest en hebben we samen volledig kunnen overleggen wat de bedoeling was met welke elke tafel en voor elke ruimte. We hebben onze ruimtes allemaal een thema meegegeven en de vergadertafels passen hier nu perfect in.

Snel, eenvoudig en gemakkelijk

Een ander voordeel van de tafels van Shiraz is dat ze zijn uitgerust met stroompunten. Niet alleen voor de flexwerkplekken is het uitermate handig om in het blad verwerkte stroompunten te hebben, maar ook voor de vergadertafels, waar iedereen toch over het algemeen digitaal aan werkt, is het tegenwoordig een must. We hebben daarbij gekozen voor het zogeheten kabelmanagement dat een coni-bosy heeft. Hier zitten aansluitpunten in voor zowel stroom als internetkabels, want ondanks dat de wifi bij ons goed is geregeld, is het voor diverse grafische zaken belangrijk om het snelst mogelijke internet te kunnen leveren. Daarnaast is het voor onze ruimtes niet verantwoord om geen alternatief te hebben wanneer wifi het een keer laat afweten. Een bewuste keuze dus. Het prettige aan het werken met Shiraz is dat we via shiraz.nl al snel een bepaalde voorselectie hebben kunnen maken. We hebben dus goed voorbereid zaken kunnen doen en kunnen benoemen wat onze wensen waren. De vergadertafels zijn op maag gemaakt en zijn binnen drie weken bij ons afgeleverd op onze locatie. Dit was een pilot, want we hebben momenteel tien locaties door heel Nederland in ontwikkeling en voor al deze locaties gaan we weer met Shiraz om tafel om mooie ruimtes te creëren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone