Een goede keuze voor badkamerverlichting

21 januari 2017

Posted in Nieuws

Het uitkiezen van de beste verlichting voor in je huis zal niet voor iedereen een even leuke bezigheid zijn. De een zal het geweldig vinden om de verschillende soorten verlichting die er zijn te bekijken, terwijl een ander het liever veel simpeler houdt. Beide categorieƫn zijn aan het juiste adres op de website Pret met led. Op deze website vind je uiteenlopende soorten led verlichting. Dit is tegenwoordig helemaal in en dat is natuurlijk met een goede reden. Led verlichting is een van de beste manieren om sfeer te creƫren in je huis en je kunt er ook een hoop geld mee besparen doordat de lampen een stuk minder energie verbruiken dan veel andere soorten lampen. Dit is dan ook de meest genoemde reden waarom steeds meer mensen overstappen op deze soort verlichting. Ben jij specifiek op zoek naar badkamerverlichting? Ook dan zit je bij de website Pretmetled.nl goed.

  • IP44
  • IP21
  • IP65

Op de website vind je een specifieke pagina die is toegewijd aan badkamerverlichting. Dit is ook wel nodig, want op sommige plekken in de badkamer worden er speciale eisen aan de verlichting gesteld. De bovengenoemde IP waardes vertellen je meer over het soort led waar je mee te maken hebt en dan met name de waterdichtheid ervan. Voor de meeste plekken in de badkamer is badkamerverlichting met IP44 voldoende. Deze spots zijn spatwaterdicht en kunnen dus wel tegen een stootje (of spatje).

De specifieke zones voor de badkamerverlichting

Als IP44 voldoende is, waarom hebben we dan ook de twee andere in het bovenstaande lijstje gezet? De badkamer wordt voor badkamerverlichting onderverdeeld in drie verschillende zones. De led spots met IP waarde 44 kun je gebruiken op plekken die op meer dan 75 cm afstand van de dichtstbijzijnde waterbron zitten. Wil je een led spot dichterbij de waterbron? Dan kies je voor de IP65 of IP67. Deze zijn beide geschikt voor direct contact met (veel water). IP21 kan ook gebruikt worden als badkamerverlichting, maar deze moeten wel ver genoeg van de waterbronnen geplaatst worden. Deze soort led verlichting kan wel met condens in aanraking komen. Je kunt het dus veilig als badkamerverlichting gebruiken, zolang het niet in direct contact met water komt. Dit geeft je dus een ruime keuze op het gebied van verlichting voor de badkamer. Wil jij weten wat je precies waar kunt gebruiken? Neem contact op met Fred!

Accessoires voor badkamerverlichting

Je kunt je badkamerverlichting natuurlijk zo instellen zoals jij dat wilt. Met behulp van dimmers en armaturen kun je zelf bepalen wanneer je welke led verlichting aanzet en hoe fel. Als je de badkamer ingaat om daar lekker even te relaxen en bij te komen van een lange dag, dan kan het fijn zijn om de verlichting niet al te fel te hebben. Wanneer je echter bijvoorbeeld je make-up aan het aanbrengen bent, dan kan een goede badkamerverlichting zeker van pas komen. Daarom is het aanbrengen van led verlichting in combinatie met een dimmer en/of armaturen zo fijn. Op de website Pretmetled.nl vind je natuurlijk alle onderdelen die je nodig hebt. Je kunt het hier direct uit de voorraad bestellen. Dit betekent dat je de badkamerverlichting snel in huis hebt en dan kun je ermee aan de slag. Het installeren van de verlichting kun je in de meeste gevallen het beste aan een professional overlaten. Zij weten precies hoe ze hiermee aan de slag moeten gaan en zullen jouw verlichting op de best mogelijke manier installeren. Wil jij nieuwe verlichting in je badkamer of in andere ruimtes in je woning? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website Pretmetled.nl en maak je keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone