Wordt een expert met Excel via een cursus Excel

17 januari 2017

Posted in Nieuws

Als je op een kantoor werkt of ergens waar er veel computers zijn waar je mee aan de slag moet, dan is het wel fijn als je een beetje weet hoe alle software werkt. Als je bijvoorbeeld een Microsoft Office pakket op de computer hebt, dan heb je allerlei verschillende programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Al deze programma’s hebben natuurlijk ook weer een eigen handleiding. De meeste mensen weten bijvoorbeeld wel hoe ze gebruik moeten maken van Microsoft Word, maar Excel is vaak een ander verhaal. Het is overigens ook niet zo dat de gebruikers van Word precies weten hoe ze alle functies moeten gebruiken. Een document typen, het document opslaan, het lettertype veranderen en teksten bold of cursief maken, dat lukt vaak nog wel, maar dat zijn slechts enkele basisfuncties. Als je precies wilt weten wat er allemaal mogelijk is met Word, dan zal je een cursus moeten volgen. Bij Excel is dit eigenlijk nog meer nodig, want Excel is een complexer programma dan Word. Maar zodra je precies weet hoe Excel werkt, dan kun je je eigen leven een stuk makkelijker maken. Het is alsof je opeens een rekenmachine hebt terwijl je voorheen alles op papier moest uitrekenen. Dus als je alles uit het onderste uit de kan wilt halen wat betreft Excel of andere software, dan is het verstandig om een cursus of training te volgen. Het fijne aan een cursus Excel is dat deze cursus vaak als incompany training wordt gegeven. Dat betekent dat de cursus op je eigen werklocatie plaatsvindt. Dat is wel zo fijn natuurlijk. Mocht je een cursus Excel willen volgen of wil je als manager je werknemers voorzien van een cursus Excel, dan kun je deze cursus inkopen via HR-ICT opleidingen. Je vindt dit bedrijf via de website vandijkcomputeropleidingen.nl. Je kunt via deze website ook andere cursussen aanvragen zoals:

  • Cursus MS-Word
  • Cursus MS-Excel voor gevorderden
  • Cursus Excel Powerpivot
  • Cursus PowerPoint
  • Cursus Outlook

Met dergelijke cursussen hebben je werknemers een streepje voor op de concurrentie en zijn ze beter in staat om efficiënt hun taken uit te voeren.

De cursus Excel van HR-ICT opleidingen

Als je een cursus Excel volgt, dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Zoals gezegd is een cursus Excel vaak te volgen als een incompany cursus. Dit hoeft echter niet en je kunt soms ook kiezen voor een locatie waar genoeg computers aanwezig zijn. Dit soort zaken zijn allemaal te overleggen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een klassikale cursus Excel. Deze klassikale cursussen worden maandelijks verzorgd. De locaties voor deze cursussen zijn Rotterdam of Alphen aan den Rijn. De groepen bestaan uit maximaal 6 mensen. Er is geen minimum, dus als je de enige bent, dan nog gaat de cursus door. Het fijne aan een cursus Excel of een andere cursus die je volgt die HR-ICT, is dat de mogelijkheden zeer flexibel zijn. Je kunt dus zeer goed in je eigen tempo studeren, je kunt zoals gezegd in je eigen werkomgeving studeren, de materie wordt op een overzichtelijke wijze aangeboden zodat je de zaken gemakkelijk eigen kunt maken en het lesmateriaal is maatwerk waardoor je alleen leert wat noodzakelijk is.

Meer weten? Neem contact op met HR-ICT opleidingen

Op de website vind je ook een contact button. Hier kun je op klikken voor de nodige contactgegevens. Dus mocht je vragen hebben over een cursus of wil je een cursus aanvragen voor je bedrijf, dan kun je altijd even contact opnemen om te vernemen wat de mogelijkheden zijn. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone