Een refurbished iPhone kopen is wel zo goedkoop

16 september 2016

Posted in Smartphone en Tablet

swoop - refurbished iphoneEen mens kan niet haast niet meer zonder telefoon op zak. Was het eerst de draadloze huistelefoon, werd het toen de GSM en is het tegenwoordig ons kleine zakcomputertje: de smartphone. Maar het kost maandelijks behoorlijk wat geld. Wilt u liever investeren in een goed abonnement? Koopt u dan een refurbished iPhone of smartphone van een ander merk. Als u een ware Apple liefhebber bent, dan moet u natuurlijk een iPhone hebben. Het staat als een paal boven water dat een refurbished iPhone nog vele jaren mee kan gaan. Zeker als u een refurbished iPhone bij ons koopt: swoop.nl. Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone. Wat is dan het voordeel? Het grote voordeel is het feit dat u geen dief van uw eigen portemonnee bent. Als u erg graag de allerlaatste toestellen wilt hebben dan zit er niets anders op. Maar als u kunt leven met een model dat 1 à 2 jaar is, goed werkt en er leuk uitziet dan bent u gek als u het nieuwste van het nieuwste koopt. Dat is trouwens voor velen helemaal niet weggelegd. Kijkt u daarom op onze website en kies een refurbished iPhone die goed bij u past.

Met een refurbished iPhone kunt u nog jaren vooruit

Wij hebben deze telefoons onder handen genomen en gereset naar de fabrieksinstellingen. Als u de refurbished iPhone binnenkrijgt dan lijkt het alsof u een gloednieuwe telefoon hebt gekregen. Misschien zitten er wat versleten plekken op het toestel maar als er een scheur in het beeldscherm zit, dan vervangen we dit eerst voordat we het naar u opsturen. Tevens is alle software geüpdatet en de apps die er standaard opstaan zijn de laatste versies. Uw iPhone is daardoor direct klaar voor gebruik. Doe uw simkaart erin en laat het toestel op en u hebt er nog minstens een jaar of 2 plezier van. In dit geval hebt u twee keuzes: een sim-only abonnement of prepaid. Het hangt af van uw gebruik. Maar omdat de meeste mensen 24 uur per dag verbonden willen zijn met het internet is het handig om bij uw refurbished iPhone een sim-only abonnement af te sluiten bij een provider naar keuze. Bent u benieuwd hoe u moet bestellen? Het is erg simpel. U gaat eerst naar onze website toe en maakt een keuze uit ons actuele aanbod. En als u niets vindt dan kunt u het volgende week of misschien zelfs morgen nog eens proberen. Vervolgens vult u uw gegevens in zoals naam, adres en e-mailadres. U betaalt de refurbished iPhone door gebruik te maken van iDEAL of PayPal en de refurbished iPhone komt vrijwel direct uw kant op. In principe versturen we de refurbished iPhone direct nadat u besteld hebt op zodat u er morgen al gebruik van kunt maken.

We verkopen ook diverse accessoires voor dit Apple-product

U hebt de keuze uit “als nieuw”, “zeer goed” en “goed”. Daarnaast kunt u zoeken op uw maximum te besteden bedrag, het type iPhone, de schermgrootte, kleur en geheugen. Dat is erg handig omdat u daarmee uw zoekgebied verkleint en dus sneller een prachtige iPhone kunt vinden. Naast deze smartphones leveren we ook allerlei andere refurbished telefoons van andere merken. En dat is nog niet alles:

  • We verkopen tevens tweedehands iMacs en iPads
  • We kunnen uw oude telefoon repareren
  • En we hebben diverse leuke accessoires zoals hoesjes en hangers.

U krijgt maar liefst 40 dagen uitprobeertermijn. Als dan toch lijkt dat er een mankement is dan stuurt u het direct weer op. Ook na die 40 dagen kunt u op ons rekenen want u krijgt 2 jaar garantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone