Eenvoudig goedkope WordPress hosting regelen

15 februari 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Heeft u een bedrijf of bent u zzp’er en wilt u graag een eigen website opzetten? Dat is heel verstandig, want een website is tegenwoordig nog belangrijker dan een visitekaartje. Met een goede site kunt u potentiële klanten overhalen om contact met u op te nemen en een offerte aan te vragen of zelfs een order te plaatsen of opdracht te geven. Bent u technisch niet zo goed onderlegd als het gaat om ICT? Zelfs dan is het mogelijk om toch zelf een website te creëren die helemaal aan uw wensen voldoet. Er zijn namelijk gebruikersvriendelijke CMS (content management systems) beschikbaar, waarvoor u geen digitaal genie hoeft te zijn. Een goed voorbeeld van zo’n CMS is WordPress. Hiermee kunt u ook zonder technische kennis alle aspecten van uw website beheren, terwijl het eindresultaat er wel mooi uit komt te zien. Om hiervan gebruik te kunnen maken, is het wel noodzakelijk om uw WordPress hosting te regelen. Er zijn in Nederland verschillende bedrijven die actief zijn in de WordPress hosting. Zij leveren u de structuur waarmee u aan het website bouwen kunt slaan en nog vele andere extra’s die noodzakelijk zijn om uw website ook op lange termijn goed te laten functioneren. Een goed adres om uw WordPress hosting te regelen is www.datact.nl. Dit bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van WordPress hosting en biedt u een totaalpakket aan diensten die hier goed bij passen. Voor meer informatie over hun WordPress hosting kunt u klikken op de volgende link: https://www.datact.nl/wordpress-hosting.php. Het mooie aan de WordPress hosting die Datact.nl aanbiedt, is dat u wel zelf alle vrijheid heeft om uw website vorm te geven, maar dat vrijwel alle andere zaken worden verzorgd door de technisch experts van dit bedrijf. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Bij deze WordPress hosting zijn onder andere bescherming tegen virussen en malware inbegrepen, zodat u niet bezorgd hoeft te zijn dat uw website hierdoor getroffen wordt. Ook worden bij deze WordPress hosting dienst regelmatig back ups gemaakt van uw website, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Hiermee voorkomt u dat er gegevens verloren gaan als de website om een of andere reden problemen krijgt. Wilt u meer weten over wat u mag verwachten van de WordPress hosting van Datact.nl? Bezoekt u dan hun eigen website, of leest u verder in dit artikel. In de volgende paragraaf hebben we namelijk een helder overzicht gemaakt van hun dienstverlening op het gebied van WordPress hosting.

Wat mag u verwachten van goede WordPress hosting?

Goede hosting met WordPress is meer dan alleen wat ruimte op het internet en de benodigde software om een website te kunnen bouwen. Dat is maar goed ook, want voor de meesten van ons is het heel prettig om wat meer ondersteuning te hebben! Datact.nl biedt deze ondersteuning met voordelige totaalpakketten. Hiervan kunt u de volgende voordelen verwachten:

  • eigen domeinnaam en e-mail adres
  • alle benodigde plugins en themes
  • directe installatie
  • beveiliging tegen DDOS attacks
  • automatische updates
  • goede ondersteuning van experts
  • spam en virus filters

Binnen een uur uw eigen website online!

Het mooie aan hosting met WordPress van DataCT is dat u zelf een pakket kunt kiezen dat past bij uw behoeften. U betaalt dus niet onnodig veel als u maar weinig ruimte nodig heeft en er minder dataverkeer is. Ook de snelheid van de dienstverlening is indrukwekkend. De software wordt gelijk geïnstalleerd en u kunt al binnen een uur uw website online hebben. U kunt ook altijd een beroep doen op de ondersteuning van experts op het gebied van WordPress. Probeer het zelf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone