Gespecialiseerde training excel

30 juni 2016

Posted in Nieuws

Werkt u voor uw bedrijf veel met excel? Dan is een goede kennis van dit programma wel vereist. Merkt u dat u en uw collega’s toch niet helemaal op het juiste niveau zitten? Breng hier dan vandaag nog verandering in door een training excel te doen bij IT Your Mind. Dit bedrijf biedt op verschillende niveaus excel trainingen aan waarmee u in korte tijd leert om te gaan met excel. Dit microsoft programma kent een heleboel mogelijkheden waarvan de meeste het merendeel niet kennen. Zij blijven altijd hangen bij de kleine basis die ze kennis en gebruiken soms zelfs helemaal geen speciale functies die excel zo handig maken. Het volgen van een workshopexcel brengt daar verandering in. IT Your Mind is er met name voor bedrijven om de kennis van excel onder de werknemers flink te verbeteren. Er kunnen dan ook allerlei programma’s op maat gemaakt worden.

  • inhouse
  • incompany
  • e-learning

Zoals u hierboven ziet wordt de training excel op verschillende soorten manieren aangeboden. Hierbinnen kunnen allerlei aanpassingen gemaakt worden die er voor zorgen dat de kennis die opgedaan wordt ook echt direct toepasbaar is binnen het bedrijf. Als u een training excel gaat volgen is dat natuurlijk een van de belangrijkste doelen. Het is belangrijk dat u goed leert omgaan met het excel programma, maar u wilt met name weten hoe u dit binnen uw bedrijf kunt toepassen. Volgt u de training excel dus om uw werkzaamheden te vergemakkelijken? Laat dit dan weten voordat u zich inschrijft voor de cursus. Wij kunnen u dan laten weten wat wij voor u kunnen betekenen om de cursus zo persoonlijk mogelijk te maken. Op die manier haalt u het meeste uit de cursus en kunt u ook op een veel persoonlijker niveau de dingen oppakken die u nodig heeft.

Een training excel op het juiste niveau

Wanneer u een training excel gaat volgens is het natuurlijk van belang om het juiste niveau te kiezen. Zelfs wanneer u al langer met excel werkt kan het handig zijn om toch de basis training excel te volgen. In deze training komen alle basiseigenschappen van excel aan bod die u moet weten om goed met het programma te kunnen werken. Het kan zijn dat u hier wel een gedeelte van gebruikt, maar niet alles. Voordat u echter verder kunt met de training excel op een hoger niveau is het toch wel handig om de basis toch nog eens goed door te nemen. Wat er allemaal in de training excel aan bod komt kunt u makkelijk op de website van IT Your Mind vinden. U leert uiteraard hoe u een excel bestand aanmaakt en bewerkt, maar ook wordt er ingegaan op speciale instellingen van cellen en hoe u bijvoorbeeld tabellen zo optimaal mogelijk maakt. Wij raden u aan om de lijst met specificaties goed te bekijken op de website voordat u een keuze maakt voor een training excel. Heeft u echter de basis helemaal onder de knie? Dan kunt u natuurlijk verder kijken naar de andere trainingen. Het is zonde om een training te volgen waarin alleen maar kennis aan bod komt die u al heeft. Haal dus voor uzelf het beste uit de training door te kiezen voor de training excel die het beste bij uw behoeften aansluit. Wanneer u de juiste training excel volgt zult u daar een hoop aan hebben. Door het programma goed onder de knie te hebben kunt u veel dingen makkelijker maken. Bijvoorbeeld bij het maken van berekeningen of het doorvoeren van statistieken. Bij dit soort zaken kan excel een goede uitkomst bieden.

Volg de training excel voor analyses

Leer met de training excel Analyses Tool Pack werken met data-extracties, datamodellen en DWH te bouwen om de historische verkoop- en klantgegevens te analyseren. Kan uw voorraadbeheer wel wat verbetering gebruiken? Dan is deze cursus ideaal voor u. U leert beter voorspellingen te doen en heeft daarnaast veel meer inzicht in de gegevens van uw klanten. Dit zal uw bedrijfsvoering dus zeker ten goede komen. De verschillende microsoft programma’s sluiten op sommige punten naadloos in elkaar over. Zo kunt u de functionaliteiten die u tijdens deze training excel leert ook toepassen op sharepoint en powerpoint. Tijdens de training wordt u begeleidt door een ervaren en gecertificeerde docent. Hij of zij heeft alle kennis die nodig is om u alle details van excel te leren en ook op het gebied van de andere microsoft programma’s kunnen zij u veel bijbrengen. Al vanaf de eerste les zult u nieuwe dingen leren en kunnen toepassen. Wij raden u ook zeker aan om dit te doen. Tijdens de training excel zult u hoogstwaarschijnlijk een hoop nieuwe informatie krijgen en dan is het wel zo prettig als u dit onthoudt. De beste methode daarvoor is om de kennis die u opdoet ook meteen in de praktijk toe te passen. De kans is dan veel kleiner dat u het weer vergeet. Zeker wanneer u de workshop excel voor u werk volgt is het handig om het op uw werk toe te passen. U zult dan ook direct verschil zien met hoe u daarvoor werkte en dat is natuurlijk leuk. Als u graag een training excel wil volgen om uw werkzaamheden makkelijker te maken? Dan kunt u zich eenvoudig inschrijven via de website. Of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone