Heeft u een goede colop stempel nodig?

29 februari 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Wij hebben een heel groot archief waarmee heel veel papierwerk bewaren. Dat is voor onze bezoekers heel erg prettig, maar voor ons is het heel lastig om het overzicht te behouden. Wij hebben vroeger in het verleden alles aangenomen wat wij maar binnen konden krijgen. Het idee achter dit aannamebeleid was namelijk dat hij waarschijnlijk in de toekomst zouden ontdekken dat bepaalde documenten van grote waarde waren. Dat bleek eigenlijk niet zo te werken. Het resultaat was dat hij vooral heel veel papierwerk hebben verzameld waar wij heel weinig mee kunnen.  Bovendien staan de meeste documenten tegenwoordig ook gewoon online. We hebben gekeken hoe Wij ons archief daarom opnieuw konden sorteren. Wij hebben toen een slim systeem bedacht. Ik heb namelijk voorgesteld om een colop stempel te laten maken die wij konden gebruiken bij de sortering van onze archiefstukken. Mijn collega’s keken mij eerst een beetje raar aan omdat zij nog nooit van colop stempel hadden gehoord.  Ik heb het toen uitgelegd waarom een colop stempel in mijn ogen de ideale manier was om onze archiefstukken te ordenen. Ik had namelijk gemerkt dat het heel vaak gebeurde dat wij documenten twee keer door de handen kregen. Dan menen wij dat wij de papieren op de stapel van wegleggen hadden gegooid, maar dan pakt een collega de papieren nogmaals op Enzo deden wij heel veel werk dubbel. Ik heb daarom een colop stempel laten maken met de tekst ‘weggooien’ en deze colop stempel konden wij dan gebruiken om de archiefstukken te sorteren. We hebben gemerkt dat het heel handig was om met deze colop stempel te werken omdat wij nu nooit archiefstukken twee keer door de handen hoefden te laten gaan. Ik heb dan ook van heel veel mensen te horen gekregen dat zij het een heel goed idee van mij vonden dat ik een  colop stempel heb besteld. Omdat ik hoorde dat weinig mensen weten waar je tegenwoordig een colop stempel kunt vinden, leek het mij handig om even te beschrijven waar ik deze colop stempel heb gekocht.

Hier kunt u een colop stempel op maat laten maken

Ik ben blij dat ik een colop stempel heb kunnen laten maken voor een goede prijs. Ik heb dit namelijk gedaan via het internet. Ik heb het geregeld via de site stempels.nl. Via deze site kun je alle stempels laten maken die je je maar kunt verzinnen. Bovendien liggen de prijzen op deze site ook nog eens heel erg laag. Genoeg reden om hier een bestelling te plaatsen. Ik had mijn colop stempel bovendien ook al heel snel in huis.

Heeft u ook een stempel nodig?

Mocht u ook een stempel willen laten maken, dan raad ik u aan om een keer naar stempels.nl te gaan. Hier kunt u:

  • Heel veel soorten stempels kopen
  • Een stempel op maat laten maken
  • Altijd profiteren van de laagste tarieven

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven. Ik kan het aanraden om ook zelf nog een keer naar deze site te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone