Tijd voor een nieuwe hoekbank?

3 februari 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Het is tijd om een recensie te schrijven voor a-meubel.nl. Onlangs waren wij – mijn partner en ik – toe aan een nieuwe hoekbank. We waren toe aan deze hoekbank omdat we al te lang op dezelfde bank zaten. Deze werd steeds viezer en viezer, de scheuren kwamen er al snel in. Wij vonden dit niet fijn en zeker niet als er mensen over de vloer kwamen. Echter hadden we al eerder een bank online aangeschaft. Dit was helaas niet goed bevallen, de service viel tegen en de bank uiteindelijk ook. Achteraf hoorden we dat er meer mensen last van hadden. Dit is ook de reden dat wij enigszins bang waren om opnieuw online een aankoop te doen. 

Waarom kochten wij een hoekbank via hen? 

De recensie die wij schrijven is niet voor niets, wij willen op deze manier laten weten dat je een hoekbank prima online kunt kopen, mits je maar bij de juiste aanbieder bent beland. In ons geval was dat dus a-meubel. Allereerst, waar zijn zij gevestigd?
Dat zie je eenvoudig hieronder:
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Delft
  • Enschede
  • Tilburg

Een hoekbank kopen kan online, maar wij geven even aan dat je ook gewoon een bepaalde vestiging kunt bezoeken om misschien wel de hoekbank van jouw dromen te vinden. a-meubel is al sinds 1992 de goedkoopste meubelzaak. Vooral voor stellen die nog maar kort samen gaan wonen kan het van belang zijn om te besparen op bepaalde dingen, vooral als het te maken heeft met het doel om schulden zo snel mogelijk af te lossen. Een studieschuld is namelijk vrij moeilijk snel af te lossen. Op deze manier kun je toch goedkoop winkelen zonder al te veel uit te geven. Zij hanteren de laagste prijs en geven daarbij een laagste prijs garantie. Daarnaast ook een garantie op alle producten van twee jaar. Kun je niet naar de vestiging komen of wil je dus gebruik maken van de online mogelijkheid om de banken te bestellen, zoals wij ook deden? Beide keren geen probleem. De service is in een woord top en daar hoeft niets aan te worden veranderd als het ons betreft.

Heb jij ook nog tips nodig om je huis in te richten?

Interieur tips nodig? Zo geef jij je huis een metamorfose. We hebben al aangegeven waar jij naartoe kunt gaan om je meubels te kopen, nu gaan we door naar het ultieme doel: hoe richt je je huis nou leuk in? Je richt je heus namelijk zo functioneel mogelijk in, maar af en toe kan het anders of ben je simpelweg toe aan iets nieuws. Als we het toch over die nieuwe hoekbank hebben, je kunt je bank opfleuren met vrolijke kussens. Bijvoorbeeld door kussenslopen te kopen en daar je huidige kussens in te stoppen, dat scheelt eveneens geld, het punt waar we het net over hadden. Andere gordijnen ophangen is ook een idee. Als je dit doet verandert gelijk de hele woonkamer. Een nieuwe poster of nieuw schilderij boven je hoekbank plaatsen kan er ook voor zorgen dat jouw huis een hele andere stijl krijgt. Meer tips nodig? Wij zijn altijd bereikbaar per e-mail! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone