Interesse in een opleiding digitaal rechercheren?

16 september 2019

Posted in ICT en Techniek

Sinds de komst van het internet is er voor onderzoekers een enorme bron van informatie ontstaan. Niet iedereen weet hoe hij of zij deze bron het best kan ontsluiten. Omdat digitale technologie zich razendsnel ontwikkelt is het belangrijk bij te blijven. Bovendien biedt het internet ontzettend veel mogelijkheden en is er veel meer online te vinden dan je voor mogelijk houdt. Daarom kan een opleiding digitaal rechercheren bijzonder handig of zelfs noodzakelijk zijn. Bij Aware Online kun je daarom terecht voor alles rondom Open Source Intelligence of Social Media Intelligence. Heb je meer kennis en vaardigheden nodig voor het opsporen van informatie op het internet? Dan is Aware Online hét startpunt voor jouw opleiding digitaal rechercheren. Aware Online is een gecertificeerd aanbieder van opleidingen. Wij zijn graag jouw partner op het gebied van internetonderzoek. Lees hieronder meer over ons lesaanbod. Je kunt ook een beroep op ons doen als je op zoek bent naar een expert.

Waarom een opleiding digitaal rechercheren?

Wellicht ben je al opgeleid als onderzoeker of rechercheur. Dan bezit je de nodige onderzoeksvaardigheden. Waarom dan toch kiezen voor een opleiding digitaal rechercheren? Omdat er in reguliere opleidingen altijd weinig aandacht werd besteed aan digitale opsporingsmethoden. Tegenwoordig is er veel meer aandacht voor deze tak van onderzoek doen, maar als je je opleiding een aantal jaren geleden hebt gevolgd, is de kans groot dat je bijna niets hebt geleerd over digitaal onderzoek doen. Een opleiding digitaal rechercheren vormt dan een mooie aanvulling op jouw vaardighedenpakket. Benieuwd naar de opleiding digitaal rechercheren van Aware Online? De volgende zaken komen aan bod in een dergelijke opleiding:

  • opzetten van een internetonderzoek
  • zelf onderzoek doen
  • structuur aanbrengen
  • handige tools
  • resultaat boeken

Tijdens de opleiding kun je natuurlijk al je vragen stellen op het gebied van online onderzoek doen. Wij bieden alleen lessen en trainingen aan van experts. Je docent is dus actief betrokken (geweest) bij internetonderzoeken en OSINT expert. Wij bieden meerdere trainingen aan. Zo kun je je inschrijven voor de basiscursus of de cursus voor en bieden we onze trainingen aan in het Engels en Nederlands. Daarnaast ontwikkelen wij diverse online modules die je ter ondersteuning kunt volgen. Zo houdt je je kennis op het gebied van internetonderzoek up to date. Heb je interesse in een opleiding digitaal rechercheren? Nieuwe cursussen gaan dit najaar van start. Je kunt je direct inschrijven op de website. Hier vind je ook meer praktische informatie over de opleiding digitaal rechercheren. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen.

Ondersteuning

Wil je zelf geen opleiding digitaal rechercheren volgen maar heb je wel een expert nodig voor een nieuw project? Dan kan Aware Online je ook bijstaan op projectbasis. Wij verhuren diverse experts op het gebied van OSINT en SOCMINT die je al je digitale speurwerk uit handen kunnen nemen. Daarnaast bieden we je via onze website handige tools aan, waarmee je allerlei online gegevens kunt achterhalen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar persoonsgegevens of zoek je iemand op een openbaar forum zoals Reddit? Dan zijn onze kant-en-klare tools een eerste goede stap. Ten slotte kun je ook op onze website terecht voor handige tips. Je leert nog meer in onze opleiding digitaal rechercheren. 

 aware-online.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone