Wilt u een broodtrommel bedrukken laten?

17 september 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Bij ons op de tussenschoolse opvang hebben wij het beleid dat de kinderen zelf hun brood mee moeten nemen. Vroeger kochten wij zelf altijd voedsel in, maar vandaag de dag moeten wij met zoveel diĆ«ten rekening houden dat het voor ons niet meer te doen was om gehoor te geven aan alle wensen van de ouders. Wij hebben daarom ingevoerd dat de ouders zelf het eten voor hun kinderen mee moeten nemen. Wij merkten echter dat deze boodschap niet altijd in goede aarde viel en dus hebben wij gekeken wat wij konden doen om hier iets aan te doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer een broodtrommel bedrukken konden laten. Het idee achter het broodtrommel bedrukken, was dat wij de nieuwe mensen een mooi geschenk zouden geven en dat zij daar vervolgens  blij mee zouden zijn. Op die manier konden wij hen dus subtiel laten weten dat zij hun eigen brood mee moesten geven. Bovendien zou het voor ons ook weer leuke marketing zijn om een broodtrommel bedrukken te laten en deze vervolgens aan iemand te geven die deze goed kon gebruiken. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste een broodtrommel bedrukken laten konden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van dereklameshop.nl konden gaan kijken. Deze site heeft heel veel goede recensies ontvangen van mensen die hier reeds een broodtrommel bedrukken lieten. Wij hebben daarom ook even bekeken wat de mogelijkheden waren voor het broodtrommel bedrukken. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij kwaliteit in huis zouden halen want wij hadden zelf niet heel ruime budgetten en dus wil je je geld niet over de balk gooien. Wij hebben uiteindelijk gekeken wat wij graag op de broodtrommel bedrukken konden laten en om er zeker van te zijn dat wij iets moois konden bestellen, hebben wij even contact opgenomen met de mensen van deze site. Wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn. Dat was heel prettig om te horen want op die manier konden wij het broodtrommel bedrukken ook snel laten verlopen. 

Een broodtrommel bedrukken moet u doen via dereklameshop.nl

Wij hebben advies ingewonnen over het broodtrommel bedrukken en wij hebben toen gemerkt dat wij hier voor een heel goede prijs een broodtrommel bedrukken konden. Wij hebben ons logo doorgegeven aan de mensen van dereklameshop.nl en zij gingen dit vervolgens voor ons op de broodtrommel bedrukken. Nog geen twee weken later hadden wij de trommels al in huis en wij konden deze meteen gaan uitdelen aan de kinderen die bij ons op de opvang zitten. 

Wij zijn heel erg goed geholpen 

Wij zijn heel tevreden over onze bestelling want wij merken dat onze truc heel goed werkt. Kortom:

  • wij hebben mooie broodtrommels laten maken bij dit bedrijf 
  • wij werden heel goed geholpen 
  • wij merken dat zowel de ouders als de kinderen erg blij zijn met hun broodtrommels

Wij zijn blij dat wij met dereklameshop.nl in zee zijn gegaan. Mocht u ook iets willen laten maken, surf dan ook een keer naar deze site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone