Personaliseer je smartphone met goedkope telefoonhoesjes

3 mei 2016

Posted in Smartphone en Tablet

B2ctelecom - Goedkope telefoonhoesjesHet is natuurlijk leuk om een smartphone te bezitten. Sterker nog, het is bittere noodzaak om er een te bezitten, want zonder smartphone kom je hopeloos in de sociale problemen. Je bent al snel een volledige heremiet of kluizenaar als je niet in contact kunt komen met je sociale omgeving en dat gaat toch al snel met via de smartphone. Als je vrienden een afspraak maken voor een avondje stappen via de WhatsApp, dan zullen ze jouw niet in de planning kunnen betrekken als je niet ook een smartphone bezit met WhatsApp. Je valt dan direct buiten de boot. Nu zou je kunnen bellen, maar wie belt er tegenwoordig nog? Nee, het is vele malen beter om je gewoon over te geven en een smartphone te kopen. Maar met een gewone smartphone ben je er nog niet natuurlijk. Het moet ook een mooie smartphone zijn en het liefst eentje die zo nieuw mogelijk is en daarmee alle snufjes en updates bezit. Je kunt dus ook niet volstaan met een oudere iPhone of Samsung, je moet de nieuwste iPhone of Samsung hebben. Stel je voor dat je vrienden een feature hebben op hun telefoon die jij niet hebt, dan lig je direct weer in het water buiten de spreekwoordelijke boot. Het is dus van belang dat je een smartphone bezit en het liefst eentje die zo nieuw mogelijk is. Probeer daarom ook altijd een één jaar abonnement af te sluiten, want één jaar is de gemiddelde houdbaarheid van een telefoon. Er komt immers elk jaar een nieuwe iPhone uit dat geldt net zo goed voor de telefoons van:

  • Samsung
  • Sony
  • LG
  • Huawei
  • Microsoft
  • HTC

Met een éénjarig abonnement kun je elk jaar een nieuw model uitzoeken. Zo ben je op dat vlak in ieder geval verzekerd van een goede telefoon. Maar daarmee ben je er nog niet. Je kunt natuurlijk niet aan komen zetten met het fabrieksmodel. Iedereen heeft immers dezelfde telefoon. Je moet de smartphone dus personaliseren, zodat het jouw smartphone wordt. Dit doe je bijvoorbeeld met de goedkope telefoonhoesjes van b2telecom.nl. Elke nieuwe telefoon van een bepaald merk is hetzelfde als alle andere nieuwe telefoons van hetzelfde merk. Het is dus gewoon een wit of zwart model en daarmee is de telefoon net als die van alle anderen. Dat is natuurlijk niet cool, want je wil je wel kunnen onderscheiden met je nieuwe smartphone. Die telefoons zijn immers duur genoeg, dus het is een beetje en anticlimax als je met je nieuwe telefoon op school komt en iedereen heeft dezelfde telefoon. Nu draait het in deze wereld vaak vooral om uiterlijk en deceptie. Denk maar eens aan een vrouw met make-up, juwelen, een mooie outfit, een push-up bh en noem het allemaal maar op. Dit zijn allemaal zaken waarmee het uiterlijk verfraaid word om de toeschouwer te foppen. Met een telefoon is dit niet anders, dus verfraai het uiterlijk van je telefoon met goedkope telefoonhoesjes en je zult weer helemaal de blits maken.

De goedkope telefoonhoesjes van b2telecom.nl

Als je goedkope telefoonhoesjes bestelt bij b2telecom.nl, dan weet je in ieder geval zeker dat de goedkope telefoonhoesjes je niet al te veel geld hoeven te kosten. Het zou immers jammer zijn als je een duur abonnement neemt enkel om in het bezit te komen van de nieuwste smartphone, als je vervolgens ook nog eens handen vol met geld uit moet geven om er voor te zorgen dat die mooie luxe smartphone niet teveel lijkt op die mooie luxe smartphone van anderen. Daarom is het een goed idee om niet teveel te betalen voor de telefoonhoesjes, maar om gewoon te kiezen voor goedkope telefoonhoesjes. Deze zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Bij b2telecom.nl ben je dus altijd aan het juiste adres voor goedkope telefoonhoesjes. Je kunt de goedkope telefoonhoesjes gemakkelijk bestellen via de website. Je kunt er zoveel bestellen als je zelf wilt. Heb je het idee dat je meerdere karaktertrekken kwijt kunt in de telefoon, dan kun je voor elke karaktertrek verschillende goedkope telefoonhoesjes kopen. Dat is wel zo handig, want dan kun je ook variëren met de goedkope telefoonhoesjes en daarmee zorg je ervoor dat jouw smartphone het hele jaar door hip en uniek is. Als je overigens echt uniek wil zijn, dan kun je ook je eigen goedkope telefoonhoesjes ontwerpen. Je kunt dan een ontwerp van jouw eigen design toevoegen aan de goedkope telefoonhoesjes. Op die manier weet je 100% zeker dat jouw telefoon helemaal uniek is. Niemand zal hetzelfde ontwerp hebben als jij en dus kun je er op deze manier voor zorgen dat jouw standaard iPhone of Samsung helemaal een ‘one of a kind’ soort van telefoon wordt. Ga daarom snel naar b2telecom.nl en ontdek de mogelijkheden met goedkope telefoonhoesjes.

Hoe bestel ik de telefoonhoesjes?

Als je de goedkope telefoonhoesjes wilt bestellen, dan doe je dat allemaal gewoon online via de website. Ook het ontwerpen van goedkope telefoonhoesjes kun je online doen. Als je eenmaal de goedkope telefoonhoesjes van jouw keuze hebt gevonden, dan voeg je deze toe aan de winkelwagen. Vervolgens kun je nog verder zoeken op de website voor andere artikelen of andere hoesjes en als je eenmaal alles hebt gevonden wat je nodig hebt, dan kun je verder gaan met de bestelling. Het enige wat je dan nog even moet doen is betalen. Dit kan ook gemakkelijk online via bijvoorbeeld iDEAL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone