Vind de balans tussen behoefte en gezondheid via de e sigaret

13 maart 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

E sigaret kopen | elektrisch roken | EA Sigaret

Op het moment dat je verliefd bent, dan voel je zeer veel ongemak als je niet bij de persoon bent op wie je verliefd bent. Zodra je wel bij die persoon bent, dan lijken alle zorgen als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Alle vormen van stress en ongemak zijn opeens verdwenen en je komt als het ware helemaal tot rust. Tenzij de ander niet ook verliefd is op jouw natuurlijk, want in dat geval is de nabijheid van je geliefde een vorm van zelf marteling. Al deze aspecten kun je bijna 1 op 1 vergelijken met de ervaringen die je voelt als roker. Als je rookt, dan voel je stress en ongemak op het moment dat je niet rookt of te lang niet een nieuwe sigaret op kunt steken. Maar je kunt die stress temperen met de wetenschap dat je over niet al te lange tijd een sigaret op kunt steken (bijvoorbeeld in de pauze). Zo is het ook als je uit kunt kijken naar het moment dat je je geliefde in je armen kunt sluiten. Deze wetenschap houdt het ongemak dragelijk. Zodra je dan eindelijk een sigaret opsteekt, dan verdwijnt het gevoel van ongemak en de nicotine zorgt er voor dat je stressniveau meteen daalt. Die eerste trek is als de eerste zoen met je geliefde. Maar het is goed om te weten dat in het geval van roken, de stress wordt veroorzaakt door de nicotine. De stress die je voelt komt dus omdat je rookt. Dat betekent dat als je niet zou roken, dan zou je die stress ook niet voelen. Blijven roken omdat je daarom je stress kunt verminderen is dan ook een non-argument. Want nadat je voldoende bent afgekickt van de nicotine zal je die stress niet meer voelen. Maar stoppen is lastig, en daarom kun je beter overstappen op de e sigaret. In plaats van helemaal stoppen van de ene op de andere dag, kun je met behulp van de e sigaret veel makkelijker afbouwen. Je kunt namelijk kiezen voor een e sigaret met een e liquid waar nicotine in zit. Tevens kun je kiezen voor een authentieke tabakssmaak, zodat je nog steeds het gevoel hebt dat je ook echt rookt. Maar het grote verschil is dat je naast de nicotine niet ook al die andere giftige stoffen binnen krijgt. Een normale sigaret heeft vele honderden stoffen die slecht zijn voor het lichaam. De e liquid behorende bij een e sigaret heeft er maar een paar. En de intensiteit daarvan is aanzienlijk minder. Dat wil niet zeggen dat een e sigaret gezond is, maar het wil wel zeggen dat de e sigaret in ieder geval een stuk minder ongezond is. Dus als je je behoefte wilt temperen zonder terug te vallen, kies dan voor een e sigaret.

Een e sigaret bestel je gemakkelijk online via ea-sigaret.nl

Mocht je een e sigaret willen bestellen, dan kun je dus terecht op de website van ea-sigaret.nl. Hier kun je alles bestellen wat je nodig hebt. Je kunt kiezen uit verschillende merken zoals:

  • Aspire
  • Eleaf
  • Joyetech
  • Justfog
  • Innokin

Verder heb je de keuze uit nog vele andere merken. Mocht je daar meer over willen weten, dan kun je het beste zelf even een bezoekje brengen aan de website van ea-sigaret.nl.

Alle informatie vind je op de site

Voor de meeste informatie over elektronisch roken kun je terecht op de website. Mocht je daar toch niet het antwoord vinden waar je naar op zoek bent, dan kun je ook altijd even contact opnemen met de klantenservice. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone