Volg een interessant MCSE traject bij de juiste aanbieder

26 juli 2016

Posted in Nieuws

decisco - MCSEBent u professioneel IT’er en weet u wat er bedoeld wordt met MCSE, dan voelt u er ongetwijfeld veel voor om bijgespijkerd te worden over de laatste ontwikkelingen. Leer bijvoorbeeld werken met de cloud en leer wat dit voor de onderneming kan betekenen. De voordelen waar u mee te maken krijgt als een MCSE training afneemt bij Decisco, zijn niet mis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit gratis extra trainingen, zoals:

  • Managing office 365 Identities and services
  • Configuring Windows 10
  • Managing and maintaining Windows 10

Het is een zekerheid dat een cursus via deze aanbieder niet alleen erg zinvol zal zijn, maar u ook in staat stelt om in contact te komen met gelijkgestemden. Het wordt namelijk op een klassikale manier aangeboden. Meer weten, ga dan naar de website voor meer info.

Inhoudelijke informatie over een MCSE training

Wilt u weten wat het werken (bijvoorbeeld) in de cloud voor uw bedrijf voor voordelen kan hebben, dan kunt u het beste even kijken op de website Decisco.nl. Hier kunt u namelijk een MCSE training volgen. IT’ers en andere professionals op dit gebied weten gelijk waar we het over hebben. Deze training wordt trouwens in combinatie gegeven met MCSA. Het is niet verwonderlijk waarom veel professionals kiezen voor de diensten van Decisco. Deze firma heeft namelijk enkele belangrijke voordelen, waar u beslist van profiteren wilt. Ten eerste is dit bedrijf gewoonweg de goedkoopste. Dat zeggen ze niet alleen, ze zijn het ook daadwerkelijk. Ze hanteren namelijk de laagste prijsgarantie, waardoor het een zekerheid is dat u een MCSE training nergens goedkoper zult kunnen vinden. Alleen al om de prijs is het dus een goed idee om hier een MCSE traject te volgen. Vindt u alsnog een firma die u dit goedkoper aan kan bieden, laat het dan vooral weten aan Decisco. Zij zullen u namelijk vervolgens een interessante aanbieding doen. Ze zullen u voorstellen om de prijs te hanteren van de firma die u heeft gevonden, maar dan met een aantrekkelijke korting. Vindt u een bedrijf dat goedkoper is dan Decisco, dan ontvangt u 10% korting! Die aanbieding kunt u natuurlijk niet laten liggen. Koopt u trouwens een klassikale MCSA en MCSE traject, dan ontvangt u nog een toffe aanbieding. U ontvangt namelijk een gratis 5-daagse klassikale training. U bepaalt zelf welke dat zal zijn. U kunt kiezen uit de trainingen zoals die vermeld zijn op de website. Het is vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het aangeboden MCSE traject ook niet onderdoet voor de prijs. Een MCSE training volgt u bijvoorbeeld altijd klassikaal, waarbij er altijd een certified trainer voor de klas staat. Het bestaat in totaal uit 25 lesdagen. Een MSCE cursus is niet beschikbaar als e-learning. Dat klinkt misschien nadelig, maar het heeft eigenlijk vooral een belangrijk voordeel. Door klassikaal te leren, leert u het meest. Dat e-learning niet mogelijk is, zult u helemaal niet gaan missen.

Over de kwaliteitsgarantie

Klassikaal leren betekent niet dat u op tijden de MCSE training zult moeten volgen die eigenlijk helemaal niet passend zijn bij uw schema. Wat dat betreft is Decisco heel flexibel. U kunt hier zelfs uw eigen opleidingstraject samenstellen, wat u vast aangenaam in de oren klinkt. Ook niet onbelangrijk, ze bieden een kwaliteitsgarantie aan. Dat betekent dat wanneer u na afloop van de MCSE cursus niet tevreden bent, u de mogelijkheid krijgt om opnieuw de training te komen volgen. Klinkt dit alles u aantrekkelijk in de oren, ga dan naar de website van deze aanbieder. Hier vindt u meer inhoudelijke informatie en kunt u zich gelijk, indien gewenst, aanmelden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone