Waarom kiezen voor zakelijk internet?

19 oktober 2016

Posted in ICT en Techniek

comsave - Zakelijk internetAls je een onderneming onder je hoede hebt, dan is internet natuurlijk van groot belang. Zonder internet sta je simpelweg buitenspel. Nu kun je het met een klein bedrijfje vaak nog wel redden met een particuliere internetverbinding. Denk aan een eenmanszaak of wanneer je een bedrijf runt als zzp’er. Zodra het bedrijf groter wordt, is het echter beter om te kiezen voor zakelijk internet. Dit is internet dat puur bedoeld is voor zakelijke doeleinden. De reden waarom dit vaak beter is, is omdat je met zakelijk internet beter in kunt spelen op de situatie van vandaag de dag. Denk bijvoorbeeld aan technieken zoals de Cloud. Veel gaat via de Cloud, zowel dataopslag als communicatie. De verbinding binnen een netwerk met zaken als de Cloud gaan dan ook vele malen soepelere als je zakelijk internet hebt. Verder heb je tegenwoordig ook te maken met VoIP telefonie. Ook dit functioneert optimaal als je gebruik maakt van zakelijk internet. Los van deze voordelen is het voor een bedrijf gewoonweg voordeliger en handiger om gebruik te maken van zakelijk internet. Je kunt vaak alles-in-één pakketten kopen, waarbij je direct helemaal wordt aangesloten op één groot zakelijk netwerk. Al je werknemers kunnen dan toegang krijgen tot ditzelfde netwerk en dat maakt de onderlinge communicatie natuurlijk een stuk beter. Verder is het zo dat privé internet niet bedoeld is om belast te worden met meer dan 3 computers of laptops. Je kunt wel nagaan dat de snelheid van een netwerk enorm te lijden heeft als er 10 of meer computers gebruik van maken. Een zakelijke aansluiting is juist bedoeld voor een groter netwerk. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het zakelijk internet van Comsave. Dit bedrijf levert internet voor ieder zakelijk netwerk. Of het nu door de grond moet of door de lucht, Comsave regelt het voor je. Zij bieden je dan ook de snelste netwerken en met garanties. Comsave is onafhankelijk van bestaande netwerken. Dit betekent dat Comsave altijd kan kijken welk netwerk goed past bij jouw bedrijf. Zo heb je altijd het netwerk dat het beste aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Zakelijk internet: Snel, gemakkelijk en slim!

Voordat je bestelt, is het handig om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw locatie. De snelste manier om daar achter te komen is door simpelweg je postcode in te voeren op de website. Er wordt dan direct gecontroleerd wat er mogelijk is met betrekking tot bijvoorbeeld een snelle glasvezelverbinding. Als je eenmaal weet wat er mogelijk is, dan kun je direct bestellen. Omdat Comsave altijd gebundeld inkoopt, kun je profiteren van lage tarieven. De verbindingen van Comsave zijn daarmee gelijk voordelig, snel en zeer betrouwbaar. Dat is daardoor een extra reden waarom zakelijk internet te verkiezen is boven een privé aansluiting. Ook als je onderneming zich bevindt in een bedrijfsverzamelgebouw, dan is zakelijk internet natuurlijk perfect. Ook hier kan Comsave erg interessant voor je zijn en de andere ondernemingen in het pand. Voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot internet in bedrijfsverzamelgebouwen, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met Comsave.

De verschillende mogelijkheden bij Comsave

Als je naar de website van Comsave gaat, dan merk je al snel dat het een bedrijf betreft dat je vele opties beidt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zakelijk glasvezel
  • Straalverbindingen
  • Zakelijk internet over DSL
  • Kabelinternet / COAX
  • 4G internet

Kortom, er is veel variatie wat betreft de verschillende opties. Lukt het bijvoorbeeld niet om een verbinding aan de sluiten door de grond, dan komt Comsave gewoon bij je langs met een straalverbinding door de lucht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone