IPhone 6 scherm reparatie via Smartrepair

19 oktober 2016

Posted in Smartphone en Tablet

smart-repair - iphone 6 scherm reparatie De iPhone is zowel enorm geavanceerd als kwetsbaar. Dat is niet verwonderlijk natuurlijk, want de hele voorkant bestaat uit een kwetsbaar lcd scherm. Het is fijn dat je met je vingers over het scherm kunt glijden en zo de telefoon kunt bedienen, maar als je de telefoon uit je vingers laat glippen en de iPhone 6 valt met een harde dreun op de vloer, dan is de kans erg groot dat je scherm kapot is. Een barst of meerdere barsten zie je dan ook vaak bij mensen om je heen. Als je in de trein gaat zitten, dan zie je iedereen natuurlijk bezig met hun smartphone. Als je goed oplet, dan zal je ongetwijfeld een stuk of wat mensen zien die hun telefoon bedienen terwijl het scherm kapot is. Ze zitten echter aan hun abonnement vast en kunnen nog geen nieuwe telefoon krijgen. De telefoon doet het vaak ook nog wel, maar het is alles behalve handig om de telefoon te bedienen met een kapot scherm. Mocht jouw iPhone 6 ook kapot zijn, loop dan niet rond met een kapot scherm maar kies voor iPhone 6 scherm reparatie van Smartrepair. iPhone 6 scherm reparatie is natuurlijk veel beter dan rond moeten lopen met een kapot scherm. De reclame van Vodafone laat zien dat je moet wachten op een nieuw abonnement als je telefoon kapot is, maar dat hoeft dus helemaal niet. iPhone 6 scherm reparatie is verder ook heel eenvoudig. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de zogenaamde klaar-terwijl-je-wacht service. Als je hier gebruik van maakt, dan kom je gewoon langs in één van de 5 winkels van Smartrepair. Vervolgens lever je de telefoon daar in voor de iPhone 6 scherm reparatie. Je kunt tijdens de reparatie werkzaamheden rustig wachten in de speciale wachtruimte. Hier kun je genieten van verse koffie of thee en je hebt wifi voor je andere elektronische apparaten. Scherm reparatie duurt in principe altijd minder dan 30 minuten, dus je hoeft nooit langer dan 30 minuten te wachten. Na de 30 minuten is de telefoon weer zo goed als nieuw. Je krijgt altijd 12 maanden garantie, dus je hoeft je vervolgens nergens meer zorgen om te maken.

Kies voor verschillende manieren voor iPhone 6 scherm reparatie

Je hebt hierboven kunnen lezen hoe je eenvoudig je telefoon langs kunt brengen in één van de 5 winkels in Nederland van Smartrepair. Maar 5 winkels zijn niet veel, dus het is goed mogelijk dat je niet in de buurt woont van een Smartrepair winkel. Gelukkig kun je voor de iPhone 6 scherm reparatie ook gebruik maken van andere methodes. De eerste methode is het opsturen van de iPhone 6. Je kunt de telefoon dan vanuit heel Nederland opsturen naar Smartrepair. De iPhone 6 scherm reparatie vindt dan plaats binnen een tijdsbestek van 24 uur en wordt vervolgens weer terug gestuurd. Ook bij deze optie krijg je natuurlijk 12 maanden garantie. Een andere optie is om de telefoon te laten ophalen. Ook dit kun je doen in heel Nederland. Je kunt zelf aangeven waar je de telefoon laat ophalen. Dit kan dus ook op kantoor bijvoorbeeld. De iPhone 6 scherm reparatie is ook bij de ophaalservice binnen 24 uur geregeld.

Waarom Smartrepair voor iPhone 6 scherm reparatie?

De redenen waarom je het beste kunt kiezen voor Smartrepair zijn hier voor een groot deel al aan bod gekomen. Hieronder vind je ze allemaal nog eens op een rijtje.

  • 12 maanden garantie op de reparatie
  • Binnen 30 minuten is de telefoon weer als nieuw
  • De mogelijkheid om te telefoon op te sturen of op te laten halen
  • Duidelijke tarieven
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone