We geven interessante VMware trainingen

22 oktober 2016

Posted in ICT en Techniek

Maakt u gebruik van VMware of bent u van plan om dat in de toekomst te gaan gebruiken? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw personeel weet hoe ze met de software van het uitstekende VMware om moeten gaan. Kijkt u daarom op onze website: flane.nl want bij ons kunt u diverse trainingen VMware volgen. We kunnen uw gehele team trainen maar u mag ook persoonlijk een individuele training aanvragen. Op onze site vindt u de diverse data waarop specifieke VMware trainingen gegeven worden. Al onze trainingen worden verzorgd in Utrecht in onze Fast Lane trainingscentrum. Op de website vindt u uitgebreide routebeschrijvingen en we raden een aantal hotels in de buurt aan. Handig als u van ver moet komen en de cursus bestaat uit meerdere dagen. VMware is een bedrijf dat diverse producten zoals software uitbrengt voor de virtualisatie. Virtualisatie wordt het meest gebruikt om gelijktijdig een besturingssysteem op computers te laten draaien die reeds een besturingssysteem hebben. U hebt waarschijnlijk een groot kantoor of een klantenservice waar op vele pc’s en laptops virtualisaties van het originele besturingssysteem draaien. Als systeembeheerder bent u misschien verantwoordelijk voor het draaiende houden van deze programma’s. Daarom wilt u hier uiteraard alle ins en outs over weten. En die leert u dan ook tijdens een cursus. Of u nu geheel onbekend bent of op zoek ben naar een opfriscursus, wij zijn van alle markten thuis. Tijdens deze trainingen leert u de theorie toepassen op de praktijk aan de hand van gecertificeerde docenten. Dankzij onze steun kunt u het nadien direct toepassen bij u op kantoor.

Wilt u meer weten over VMware? Kijk op onze website

Wilt u graag een VMware certificaat halen? Misschien is het verplicht voor een bepaalde sollicitatie. Of is dit systeem onlangs geïmplementeerd bij u op kantoor en wilt u daarom dit certificaat behalen? Om wat voor redenen u dan ook op cursus wilt, bij ons kunt u snel een keurmerk halen. Leest u eens de quotes van tevreden mensen door die ze op onze website hebben achtergelaten. Wellicht overtuigen ze u er van om met ons in zee te gaan en laat u over een maandje ook een vriendelijk woord achter! Welke trainingen voor VMware geven wij? De lijst is vrij lang dus voor de gehele lijst verwijzen we u graag door naar de website. In het kort komt het op het volgende neer:

Naast deze trainingen verzorgen we onder andere cursussen Microsoft, Oracle, Cisco, SUSE en Linux dus er is voor ieder wat wils te vinden. Zoals u ziet zijn dit trainingen op vendor. Wilt u liever bijgespijkerd worden in de techniek? Dan kunt u zoeken tussen bijvoorbeeld datacenter, Cloud, mobility of networking.

Vraag nu direct een training aan

Wilt u graag de kat uit de boom kijken? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Geef aan wat u precies wenst en wanneer u tijd hebt om deze training te doorlopen. We voorzien u graag van een offerte, informatie over de specifieke cursus en beschikbare data. Dan kunnen we u vervolgens zo snel mogelijk inplannen. Wilt u graag op de hoogte blijven van Fast Lane? Volg dan onze blogs. U weet op die manier welke producten het meest gebruikt en gewaardeerd worden door uw concurrenten. Ook kunt u lid worden van de gratis nieuwsbrief door uw e-mailadres in te vullen op de website. En ten slotte kunt u ons via de sociale media volgen. Wij zijn lid van Facebook en Linked in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone