We verzorgen uw WordPress onderhoud

27 oktober 2016

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Gebruikt u WordPress? Is onderhoud van uw website waar u naar op zoek bent omdat u overal en altijd de laatste versie van deze tool wilt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor al uw WordPress onderhoud staan we voor u klaar. Kijkt u eens op onze website om meer te lezen over WordPress onderhoud; www.wijzijnstuurlui.nl. U zult zien dat het af en toe noodzakelijk is om WordPress onderhoud te verrichten. Deze tool wordt gebruikt door diverse bloggers met een eigen website. U kunt hier uw website mee vorm geven, tekstverwerken en eenvoudig video’s en foto’s mee plaatsen. U hebt heel wat thema’s en plug-ins die u daarbij kunt gebruiken maar die moet u zo nu en dan updaten of downloaden. Het vergt wel wat voorkennis en als u die niet hebt dan kunt u Stuurlui Online Marketing om hulp vragen. We kunnen u direct van dienst zijn zodat u altijd WordPress onderhoud kunt opvragen. Als u met ons in zee gaat dan krijgt u een contactpersoon aangewezen die u dag en nacht kunt bereiken. Mocht er zich een probleem met WordPress voordoen dan zal hij snel het probleem kunnen achterhalen en kunnen oplossen.

Dankzij WordPress onderhoud hebt u altijd een back-up achter de hand

Wat mag u van ons verwachten? Als u de WordPress onderhoud uit handen geeft dan krijgt u van ons een totaalpakket dat u slechts €37,50 per maand kost. U hoeft zich onder andere niet langer zorgen te maken over:

  • We voeren updates van plug-ins, thema’s en WordPress als geheel uit.
  • We beveiligen uw website.
  • Er staat altijd een helpdesk tot uw beschikking.
  • En we maken dagelijks een back-up van uw site die 7 dagen beschikbaar blijft.

Wat u wel moet onthouden is dat we in principe WordPress onderhoud verrichten aan websites die tevens door ons worden gehost. Natuurlijk onderhouden we ook sites die we niet zelf hosten maar het biedt vele voordelen als u die overstap wel maakt. U kunt eenvoudig van host wisselen als u graag door ons WordPress onderhoud wilt laten doen. Uw domeinnaam en extensie blijven hetzelfde terwijl u waarschijnlijk minder betaalt voor het hosten. Wilt u daarom een geheel pakket zodat u van al onze services kunt profiteren? Laat dan uw website door ons hosten, dan hoeft u nooit meer na te denken over het WordPress onderhoud. Open uw website en sleutel er net zolang aan totdat u er een goed gevoel bij krijgt. U begint uw reis door eerst uw domeinnaam te registreren bij ons. Dan gaan we uw website beveiligen zodat niemand anders toegang kan krijgen tot het bewerken van uw site. Pas daarna nemen we de WordPress onderhoud voor onze rekening.

Vraagt u vandaag nog naar onze voorwaarden

Hebt u nog geen website? Dan kunt u de site door Stuurlui laten ontwerpen en bouwen. U kunt vervolgens dankzij al deze handige tools direct aan de slag met het optimaliseren en personaliseren van uw site. Hebt u een blog? Dan leggen we u graag even uit hoe u tekst en foto’s kunt toevoegen. Wilt u graag een offerte voor de bouw van uw eigen website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar uw ideeën en pas als u akkoord gaat met het ontwerp worden er kosten in rekening gebracht. Daardoor hebt u aan het einde van de rit geen onverwachte kosten. Transparantie hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze werkzaamheden, kortingen of nieuwe diensten? Volg ons dan via Facebook, Twitter of Instagram.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone