Website maken

22 augustus 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Een website maken kan soms heel ingewikkeld lijken. Als je helemaal vanaf het begin begint dan wordt je overweldigd door allerlei verschillende termen als HTML, CSS of Javascript en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om een ander jouw website te laten maken, maar waarom zou je daar geld aan uit geven als je ook prima je eigen website kunt maken? Bij Terdis Webhosting krijg je bij ieder hostingpakket toegang tot onze Website Builder, waarmee jij gemakkelijk je eigen website kunt maken. Kies uit diverse prachtige basisontwerpen en pas die aan met je eigen foto’s, tekst en kleur. En alles werkt heel gemakkelijk met onze speciale tool, waarbij je direct ziet wat je doet. Je hoeft niet meer te werken met moeilijke code of alles zelf uit te zoeken, je volgt gewoon de stappen die wij je aanbieden en je hebt binnen de kortste keren je eigen website online!

Je eigen website maken bij Terdis

Een website maken begint bij Terdis Webhosting bij het uitkiezen van je hosting pakket en je domeinnaam. Je hebt natuurlijk een domeinnaam nodig, zodat je website beschikbaar is voor iedereen op het internet. Je kunt bij ons gemakkelijk allerlei domeinnamen controleren op beschikbaarheid, zodat je de domeinnaam kunt registeren die bij jou past. Heb je een domeinnaam, dan moet je hierbij een hostingpakket kiezen, waarbij je de keuze hebt uit drie verschillende soorten:

  • Zilver
  • Goud
  • Platinum

Met iedere stap omhoog krijg je meer opslag en meer mailboxen. Wil je dus bijvoorbeeld veel foto’s opslaan of heb je om een andere reden meer ruimte nodig? Kies dan voor Goud of Platinum webhosting, want bij deze twee heb je voldoende ruimte. Wil je gewoon een simpele website maken, kies dan voor onze Zilver webhosting. Je hebt nog steeds voldoende ruimte voor een paar foto’s en met al onze webhosting pakketten krijg je onbeperkt dataverkeer, dus je website is voorbereid op zoveel bezoekers als je wilt.

Snel en gemakkelijk

Een website maken is bij Terdis Webhosting heel gemakkelijk. Allereerst selecteer je een template, die de basis vormt voor jouw website. Deze template heeft al het moeilijke werk al voor jou gedaan, zoals de website geschikt maken voor mobiele schermen en allerlei andere zaken. Jij hoeft je hier dus geen zorgen meer om te maken en je kunt je concentreren op dat wat jouw website uniek maakt: de content. Omdat we begrijpen dat ieders smaak anders is kun je bij Terdis Webhosting kiezen uit meer dan 190 templates van hoge kwaliteit, zodat je altijd de template kunt vinden die bij jouw smaak past. Kies bijvoorbeeld voor een template gericht op grote foto’s, of voor een template waarmee je gemakkelijke diverse aspecten kunt toelichten. Alles is mogelijk met de templates van Terdis Webhosting. Heb je een template gekozen dan is tijd om er je eigen draai aan te geven. Voeg gemakkelijk tekst en afbeeldingen toe aan de template, zodat jouw website helemaal om jou draait. Ook is het mogelijk om de kleuren van je website te wijzigen, zodat je de website in jouw huisstijl uit kunt voeren. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere pagina’s toe te voegen en deze te doen verschijnen in het menu, zodat je website gemakkelijk te navigeren is. Heb je al je content toegevoegd aan de website? Dan kun je een voorbeeld bekijken, zodat je zeker weet dat je website er goed uitziet. Ook kun je de SEO informatie invullen, zodat je goed gevonden kan worden door zoekmachines. En ben je helemaal klaar? Klik dan op publiceren en wij zorgen ervoor dat je website direct online komt te staan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone