VPS Nederland

6 september 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Webhosting, Domeinnamen, VPS, VDS en SSL certificaten - XITENS

Xitens is de aanbieder voor een VPS in Nederland. Onze servers staan gewoon in een datacenter in Nederland en u weet dus zeker dat uw data binnen de landsgrenzen blijft. Wij bieden verschillende virtualisatie oplossingen, waarvan onze populairste de VPS, wat staat voor Virtual Private Server, is. Hiermee heeft u de beschikking over een eigen virtuele server, voor een lage prijs. Dat betekent dat u alle voordelen heeft van een eigen server, maar niet de kosten en het risico hoeft te dragen. Bij Xitens kunt u terecht voor verschillende oplossingen voor een VPS in Nederland, waarbij u uw VPS helemaal zelf kunt configureren.

De juiste VPS in Nederland

Een VPS is een virtuele server, die draait bovenop een fysieke server. Onze fysieke servers staan in het datacenter Serverius in Dronten, een datacenter dat TIER III gecertifieerd is. Omdat de server waar de VPS op draait in Nederland staat blijft ook de data van uw VPS in Nederland. Daarnaast is het datacenter TIER III gerectificeerd, zodat u minimale downtime heeft. Al onze servers zijn voorzien van twee krachtige Intel Xeon Hexa Core processoren en hebben minimaal 96 GB intern geheugen, zodat u de beschikking heeft over voldoende rekenkracht als u dat nodig heeft. Uiteraard is al onze opslag volledig enterprise SSD in een RAID 10 configuratie, zodat ook de kans op dataverlies minimaal is. Om dit verder te minimaliseren zijn alle servers voorzien van een backup batterij en is het mogelijk om uw VPS automatisch te back-uppen. U weet dan zeker dat uw data altijd veilig is, wat er ook gebeurt. En doordat iedere server voorzien is van twee gigabit netwerkverbindingen heeft u altijd voldoende bandbreedte beschikbaar voor al uw toepassingen.

Uw VPS in Nederland zelf inrichten

Het grootste voordeel van een VPS is natuurlijk dat u de server helemaal zelf in kan richten. U hoeft zich geen zorgen te maken om de hardware, want dat regelen wij helemaal voor u. U krijgt gewoon een virtuele omgeving, waarin u alles zelf kunt bepalen. Omdat wij zelf de controle over de hardware hebben kunnen we kosten laag houden, zodat u al voor 10 euro per maand een VPS server in Nederland heeft. Het beheer van uw VPS gaat via het SolusVM controle paneel. Hiermee kunt u uw VPS opstarten, stoppen, uitschakelen of zelfs opnieuw installeren. Wat er dus ook gebeurt, u houdt altijd controle over uw VPS. Zelfs als u via uw eigen verbinding niet meer bij uw VPS komt, bijvoorbeeld omdat er iets kapot is aan het besturingssysteem, kunt u via SolusVM een noVNC verbinding opstarten. Hiermee heeft u direct toegang tot uw VPS, waar u ook bent en wat voor besturingssysteem u gebruikt. Uiteraard heeft u de volledige vrijheid om uw VPS zo in te richten als u dat wilt, maar wij helpen u ook graag. Zo kunt u ervoor kiezen om een van onze voor-geïnstalleerde besturingssystemen te gebruiken. Hiermee heeft u direct kant-en-klare Joomla hosting, WordPress hosting, Drupal hosting, Magento hosting, Prestashop hosting of een ownCloud installatie, waarmee u aan de slag kunt. Ideaal als u gewoon een makkelijk schaalbare server wilt, waar u zich niet te veel zorgen om wilt maken. Ook is het mogelijk om direct een kaal besturingssysteem te installeren via het controle paneel, zodat u niet eerst zelf de juiste versie op hoeft te zoeken en die te installeren. En uiteraard is het ook altijd mogelijk om zelf uw besturingssysteem te installeren aan de hand van een ISO-bestand. Waar u dus onze VPS in Nederland ook voor wilt gebruiken, bij Xitens vindt u altijd de juiste VPS hosting voor uw situatie. En als u vragen heeft dan helpt onze ervaren klantenservice u graag. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone