Goedkope hosting mag u van ons verwachten

27 september 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Stel, u laat een website bouwen door een ZZP’er, een vriend of misschien gewoon bij een websitebouwbedrijf. Dan bent u er nog niet. Want naast het feit dat u uw bedrijf bij de KVK moet gaan inschrijven en de algemene voorwaarden door een jurist moet laten doornemen om ze vervolgens te deponeren bij diezelfde KVK, zijn er ook nog heel wat technische zaken die u moet regelen. Want u wilt bijvoorbeeld goedkope hosting. Hosting kunt u zien als de plek waar uw website “staat”. Tegenwoordig gebruikt men een virtuele server zodat uw site niet offline kan gaan, ook niet als er een storing is. Er worden door ons bijvoorbeeld continu back-ups gemaakt van uw website zodat bij problemen de site kan worden teruggezet naar een vorige weergave. Wij van goedkopewebhoster.nl maken gebruik van de hypermoderne SSD Cloud Hosting. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vraag dan eens naar meer informatie of kijk op onze website. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en profiteren van scherpe kortingen. Wij vinden dat goedkope hosting belangrijk is voor starters. Want de meeste kosten van uw investering gaan in de bouw en ontwikkeling van de site zitten. Ook de marketing kan aardig wat geld gaan kosten. U weet niet hoe succes uw bedrijf gaat zijn dus u wilt de maandelijkse onkosten laag houden. Kies daarom voor goedkope hosting en maak uw keuze uit één van de drie beschikbare pakketten op onze website.

Een website bouwen kost geld, kies daarom voor goedkope hosting

Naast goedkope hosting zult u ook de extensie moeten vastleggen. Deze extensie koppelt u aan de naam van uw website de domeinnaam. Soms is een domeinnaam al vergeven en dan kunt u proberen om het over te kopen. Ook kunt u een beetje spelen met de naam en de extensie zodat deze onderhandelingen niet nodig zijn. Als u bij ons voor goedkope hosting kiest dan hebt u de keuze uit drie verschillende pakketten.

  • Het instappakket dat wij “Gewoon Bereikbaar” hebben gedoopt. Inclusief e-mailfunctie en slechts €1,25 per maand,
  • De meest gekozen “Hollandse Degelijkheid” voor maar 1 euro per maand.
  • Of kies voor de “Gewoon Onbeperkt” voor slechts 5 euro per maand zodat u direct beschikt over alle mogelijke opties.

In het duurdere pakket beschikt u onder andere over onbeperkt dataverkeer, onbeperkte opslag, een onbeperkt aantal e-mailaccounts en nog veel meer! U leest het, als u voor goedkope hosting kiest bij Goedkope Webhoster dan bent u beslist geen dief van de portemonnee. Het prettige hieraan is dat u niet hoeft langs te komen. Want alles kan digitaal overgezet en geregeld worden.

Voor maar 5 euro per maand bieden we de duurste variant aan!

En met duurste variant bedoelen we natuurlijk het feit dat u al voor maar 5 euro het meest uitvoerige goedkope hosting model kunt nemen met alles er op en er aan. Laat dus uw website bouwen en geef ons toegang tot de code zodat we in de toekomst uw goedkope hosting bedrijf kunnen zijn. Kijkt u liever nog even de kat uit de boom? Dat vinden wij geen enkel probleem. Zo kunt u een onafhankelijke vergelijker uitproberen om te zien welke hosting daadwerkelijk het meest voordelig is. We hebben er vertrouwen in dat wij als beste uit de bus komen, dat geldt voor goedkope hosting in Nederland maar ook erbuiten. Overigens willen we het u ten slotte aanraden om te denken aan de extensie. Een .nl code zult u in ieder geval nodig hebben, maar een .com code is ook zeker geen overbodige luxe als u graag over de grens wilt gaan werken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone