Websites laten maken

23 oktober 2017

Posted in Nieuws

Ontwerp voor website en drukwerk - Hetisonswerk.nl

Wil jij graag een nieuwe website of ben je niet tevreden met je huidige aanbieder? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om je websites te laten maken bij Hetisonswerk.nl! Wij specialiseren ons in betaalbare oplossingen, waarbij je precies krijgt wat je wilt. Kwaliteit voor een lage prijs dus, maar dan zonder dat we besparen op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn. Klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jij precies weet wat je krijgt en wat je daarvoor betaald. Ook zit je bij ons niet vast aan een moeilijk jaarcontract, maar kun je gewoon maandelijks opzeggen. Wij geloven namelijk dat als wij een goede service bieden je vanzelf wel wilt blijven, daar hoeven wij geen kleine lettertjes voor te gebruiken. Wat voor websites je wilt laten maken, bij Hetisonswerk.nl kan het allemaal. Geen addertjes onder het gras en gewoon een goede website, dat staat bij ons centraal.

Je websites laten maken bij Hetisonswerk.nl

Websites laten maken kan een moeilijk en lang proces zijn, want jouw ideeën moeten worden omgezet in een website door de ontwerper. Het is daarom essentieel dat er goed contact is tussen jou als opdrachtgever en de ontwikkelaar van de website. Daarom beginnen wij altijd eerst met een goed gesprek. We overleggen met jou wat je precies wilt en hoe je het precies voor je ziet. Daarbij kunnen we je niet alleen adviseren als het gaat om technische zaken, maar ook hoe je op de beste manier jouw boodschap kunt overbrengen op je publiek. Websites laten maken is meer dan alleen maar letterlijk doen wat de klant zegt en wij denken daarom graag met je mee wat de beste oplossing is voor jouw probleem. Soms is het belangrijk dat je website net iets anders is, bijvoorbeeld als je veel met foto’s werkt. Deze kleine details spelen allemaal mee als je website laat maken.

Transparant en snel je websites laten maken

Als je bij ons een website laat maken dan gaan wij voor jou aan het werk op een transparante en duidelijke manier. Dat betekent dat wij een duidelijke offerte opstellen en je precies vertellen wat we gaan doen en hoeveel dat gaat kosten. Daar zitten geen verborgen kosten bij of onduidelijkheden, zodat je precies weet waar je aan begint. Websites laten maken bestaat echter niet alleen uit een grafische kant, maar ook uit een technische kant. Je wilt een website die goed reageert, er op ieder scherm goed uitziet en waaraan je gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Wij werken met het CMS Joomla, een flexibel systeem dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan teksten op je website actueel houden en zelf nieuwe pagina’s toevoegen. Ook is het via Joomla heel gemakkelijk om bijvoorbeeld je foto’s bij te werken en actueel te houden. Ideaal dus als je veel content op je website hebt staan die je graag actueel wilt houden. En de prijs voor een website bij Hetisonswerk.nl is gewoon een vaste prijs, namelijk 29 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je een professionele website, die perfect werkt op basis van Joomla. Je kunt dus zelf je website aanpassen en je krijgt alles in één keer: een domeinnaam, hosting, zoveel e-mailadressen als je zelf wilt en Nederlandse handleidingen en ondersteuning. En wij werken niet met moeilijke jaarcontracten waar je aan vastzit, maar je kunt gewoon iedere maand opzeggen. Wij vinden namelijk dat als wij jou een goede service bieden, jij die service wilt blijven gebruiken. Wat voor websites je wilt laten maken, bij Hetisonswerk.nl is alles mogelijk! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone