Werkt u al met de safetypat?

20 augustus 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Als tester word ik heel vaak door bedrijven ingehuurd die mij vragen om te bekijken of de apparatuur die zij gebruiken nog in goede staat is. Het is namelijk zo dat wanneer zij dit zelf testen, dit niet geldt als officiĆ«le test en dus moeten zij daar een onafhankelijke tester voor inschakelen. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen als zelfstandig tester omdat ik testen heel erg leuk vind en ik ben ook goed in mijn vak, durf ik wel te zeggen. Ik heb namelijk veel ervaring in de technische sector en daardoor heb ik heel veel apparaten al een keer voorbij zien komen waardoor ik vaak al heel snel kan zien wat er met een apparaat aan de hand is of wat er gedaan moet worden om het weer te repareren. Ik heb een tijd geleden een nieuw meetinstrument gekocht omdat ik het idee had dat mijn oude apparatuur niet meer heel nauwkeurig werkte. Ik heb toen gekeken of ik misschien een safetypat zou kunnen kopen. Als je namelijk een safetypat gaat kopen, weet je zeker dat je met een goed apparaat gaat werken. Ik heb gemerkt dat het echter niet eenvoudig is om een site te vinden waar je de safetypat voor een goede prijs kunt kopen. Vandaar dat ik ben gaan zoeken waar ik moest zijn om een goede deal te sluiten. Ten eerste ging het er daarbij om dat ik een site kon vinden waar ik de safetypat zou kunnen vinden en ten tweede wilde ik een site vinden waar ik deze ook nog voor een goede prijs kon kopen. Dat klinkt misschien als een heel laagdrempelige eis, maar in de praktijk blijkt dit een moeilijke eis te zijn. Gelukkig is het mij gelukt om een site te vinden waar ik de safetypat kon kopen voor een heel goede prijs. Ik ben namelijk gaan googelen en toen heb ik de site van meetwinkel.nl gevonden. Deze site vond ik heel interessant omdat je hier goede producten voor een hele goede prijs kunt kopen. Ik heb daarom ook alle apparatuur doorgenomen en ik vond al heel snel de safetypat die ik zocht. 

Deze safetypat kan alles meten 

Het mooie aan de safetypat van meetwinkel.nl, is dat deze werkelijk alles kan meten wat je maar wilt meten. Daardoor kan ik mijn klanten veel meer diensten bieden en kan ik dus ook mijn inkomsten vergroten. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen en ik kan mij nu dan ook al niet meer voorstellen dat ik ooit nog zonder de safetypat zou kunnen werken. 

meetwinkel.nl moet u onthouden

Als u ook op zoek bent naar een goede safetypat dan kan ik u meetwinkel van harte aanraden omdat:

  • U hier heel goede apparatuur kunt vinden 
  • U hier voor een goede prijs geholpen wordt 
  • Men uw apparaat meteen opstuurt als u hier een bestelling plaatst

Ik merk dat ik nu heel veel meer mogelijkheden kan testen en dat ik daardoor dus een veel betere service kan leveren aan mijn klanten. Ik ben daarom blij dat ik met de mensen van meetwinkel.nl in zee ben gegaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone