Kussens op maat

15 augustus 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Toe aan een nieuw interieur, maar wil je de banken bewaren? Matcht de kleur van je hocker niet met je muren? Of heb je bank getimmerd voor in de tuin en zoek je nog een lekker kussen voor erop? Veel mensen ervaren het als lastig om de juiste kussens op maat te vinden in de reguliere winkel. Vaak passen deze kussens net niet, of kunnen ze niet de juiste kleur bij het juiste formaat vinden. Of soms heeft een hoekbank net een vreemde vorm, waar eigenlijk geen enkel kussen precies op past. Dan maar genoegen nemen met kussens die niet helemaal passen? Of zelf proberen een kussen te maken? Dat hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om kussens op maat te laten maken! Je bent dan verzekerd van een perfect passend kussen, in de juiste kleur en geschikt voor binnen of buiten.

Verschillende kussens op maat 

Kussens op maat maken is een hele kunst, en het is dan ook lastig om zelf te doen. Om echt goede kussens te maken voor een bepaald type bank, is belangrijk dat ze precies de juiste zachtheid en het juiste formaat hebben. Door kussens op maat te laten maken, krijg je het mooiste, fijnste en meest strakke resultaat voor jouw interieur of tuin. Kussens die je op maat kunt laten maken zijn:

  • Plofkussens
  • Sierkussens
  • Rugkussens
  • Armkussens
  • Zitkussens
  • Hockerkussens

Bij het laten maken van een kussen op maat moet je uiteraard de keuze maken tussen verschillende stoffen en kleuren, maar ook tussen verschillende soorten vulling in de kussens. De kussens om op te zitten of sierkussens worden gevuld met schuim. Er zijn verschillende varianten van schuim voor je kussens beschikbaar. Hoe hoger het soortelijk gewicht van het schuim, hoe langer het schuim meegaat. Dat betekent echter niet altijd dat je het schuim met het hoogste soortelijk gewicht moet kiezen voor je kussens op maat. Wil je sneldrogend en waterdoorlatend schuim, omdat je bijvoorbeeld kussens buiten wilt gebruiken, dan kies je liever voor een schuim met een lager soortelijk gewicht. Ook hierin is het fijn om een keuze te hebben. 

Kussens op maat laten maken

Wil je graag kussens laten aken die helemaal zijn afgesteld op jouw interieurkeuzes? Overweeg dan eens om je kussens te laten maken door www.kussensopmaatkopen.nl. Op deze website kun je met behulp van de meethulp een kussen bestellen dat precies past op de plek waar je het in gedachten hebt. Niet alleen kun je het formaat zo bepalen, ook kun je de kleur en het soort stof bij deze winkel zelf uitkiezen. Met hoge kwaliteit stoffen kun je echt het verschil maken. Benieuwd naar hoe een bepaalde stof. uitvalt bij jouw huis?

Bestel dan gratis een kleurstaal bij www.kussensopmaatkopen.nl. Wanneer je hier bij deze winkel vervolgens kussens op maat van laat maken, ben je verzekerd van een scherpe prijs. Maar dat betekent niet dat er wordt ingeleverd op kwaliteit! Voor het maken van de kussens wordt goede kwaliteit garen en ritssluitingen gebruikt. Niemand wil immers een scheur in zijn kussen! Je kunt ervoor kiezen om een heel kussen te bestellen, of alleen een hoes of een vulling. In de keuze van de vullingen heb je een keuze uit verschillende soorten schuim. Genoeg mogelijkheden dus om heerlijk te zitten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone