Op zoek naar een .NET vacature in Den Haag?

26 juli 2019

Posted in ICT en Techniek

Zoekt u een uitdagende baan in Java in Den Haag of bent u juist op zoek naar een leuke .NET vacature in Den Haag? Voor mensen die beide programmeertalen beheersen, of mensen die slechts één van deze talen beheersen, beiden wij leuke, uitdagende en nieuwe functies aan bij ovsoftware. ovsoftware is één van de aller eerste software bedrijven die ooit in Nederland zijn opgericht. Dit bedrijf werd al in 1972 opgericht in Oost-Nederland, en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met drie verschillende vestigingen. Deze vestigingen bevinden zich in Enschede, Apeldoorn en Den Haag. Er zijn uitdagende Java en .NET vacatures binnen dit bedrijf in zowel Enschede en Apeldoorn als Den Haag. Aanvankelijk begon ovsoftware met het analyseren van organisatieprocessen en informatiestromen. Van daaruit begon dit bedrijf maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in diverse marktsegmenten. 

ovsoftware en hun doel

Het doel van ovsoftware is het bedrijfsleven en de Nederlandse overheid voorzien van deskundig advies voor automatiseringsvraagstukken, betrouwbare ondersteuning en het ontwikkelen van hoogwaardige, efficiënte softwaresystemen. Meet de oplossingen van ovsoftware producten en diensten, welke zich afspelen op het gebied van Java en .NET in onder andere Enschede, Apeldoorn en Den Haag, kunnen zowel bedrijven als de overheid makkelijker, efficiënter en met meer plezier werken. Het bedrijf ovsoftware heeft verschillende vacatures voor .NET of Java programmeertalen in verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Den Haag. Bij ovsoftware streven wij naar:

  • Het ontwikkelen van software om de efficiency te verbeteren bij bedrijven en overheden, zodat deze zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness.
  • ovsoftware is een full service ICT-dienstverlener, welke gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van softwaresystemen met behulp van de Java en of .NET technologie. Dit gebeurt onder andere in Den Haag.
  • We willen graag een innovatieve en veelgevraagde partner zijn voor ICT-projecten binnen het bedrijfsleven en bij de overheid. Met al ruim 40 jaar ervaring in de IT branche kunnen wij onszelf onderscheiden door onze typerende betrokkenheid, het constante hoge kennisniveau van onze medewerkers met de juiste werkmentaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op veranderingen die plaatsvinden in de markt. 
  • Het kennisniveau binnen onze organisatie wordt altijd op hoog niveau gehouden door medewerkers volop mogelijkheden te bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen. 
  • Bovenal vinden wij het erg belangrijk dat er met plezier binnen ons bedrijf wordt gewerkt. 

.NET vacature in Den Haag

De .NET en Java vacatures die wij in Den Haag hebben open staan kunt u op de website van ovsoftware bekijken. Kunt u tussen deze lijst vol vacatures geen enkele functie vinden die goed bij u en uw vaardigheden past? Dan bent u altijd vrij om ons een open sollicitatie te sturen. Het is namelijk mogelijk dat wij een passende functie voor u hebben, maar deze echter nog niet op onze website hebben geplaatst. Vind u een (open) sollicitatie een te grote stap en wilt u eerst liever kennis met ons maken? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend een kop koffie te komen drinken. Gedurende deze afspraak kunnen wij u laten kennismaken met ons bedrijf en uw ambities bespreken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone