Op zoek naar goedwerkende magneetverf en toebehoren?

9 juli 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Op zoek naar goedwerkende magneetverf en toebehoren?Bent u opzoek naar goedwerkende magneetverf en toebehoren? Zoek dan niet verder! Magneet-verf.nl biedt de beste magneetverf en toebehoren. Wellicht heeft u het weleens meegemaakt: U koopt een emmer magneetverf om een magneetbord te maken of een muur in uw woonkamer te verven. Echter, wanneer u er wat magneten opplakt, vallen ze er gewoon af. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Het kan liggen aan de kwaliteit van de magneetverf zelf, er kunnen onvoldoende verflagen aangebracht zijn of de magneten zijn zelf niet sterk genoeg voor de magneetverf. Het beste resultaat ontstaat door te zorgen voor een goede kwaliteit verf, in meerdere lagen en met sterke (neodymium) magneten erop.  Met alle diverse soorten en kwalitatief verschillende magneetverven op de markt, is het lastig om hierin de juiste keuze te maken. Wij hebben voor u een goede selectie gemaakt van producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze producten bieden wij aan in onze webwinkel. Op deze manier koopt ut altijd het juiste product. 

Veel gestelde vragen over magneetverf

Bij de aankoop van magneetverf kunnen er diverse vragen ontstaan bij de klant. Op onze website kunt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over magneetverf vinden:

  • Welke soorten magneetverf zijn er? Er zijn veel verschillende soorten magneetverf. Deze kun je onderscheiden in de professionele soort met echte ijzerdeeltjes en de soort met metaal vervangende deeltjes. Ook kan de verf op waterbasis (acryl) of op oplosmiddelenbasis (alkyd) gemaakt zijn.
  • Wat is belangrijk bij het kopen van magneetverf? Het doel van de magneetverf is erg belangrijk. Deze beïnvloed het type en de kleur verf die u nodig heeft. 
  • Kun je over magneetverf heen verven? U kunt verschillende afwerklagen aanbrengen over de magneetverf heen.
  • Is magneetverf ook in kleur verkrijgbaar? Helaas is dit niet mogelijk omdat magneetverf bestaat uit ijzerdeeltjes of metaal vervangende stoffen. 
  • Welke mogelijkheden zijn er nog meer met magneetverf? Magneetverf heeft onbegrensde mogelijkheden. Heeft u een specifieke vraag over een oppervlak waarop u magneetverf wilt aanbrengen? Neem dan contact op met een specialist.
  • Hoeveel lagen magneetverf moet ik aanbrengen? Dit is afhankelijk van het soort magneetverf en het oppervlak waarop deze verf wordt aangebracht. Echter is het advies om 2-3 lagen aan te brengen.
  • Hoeveel magneetverf heb ik nodig voor mij oppervlak? Met één liter verf kunt u ongeveer 2 m² oppervlak voorzien met 2-3 lagen magneetverf.
  • Welke magneten kan ik het beste gebruiken op magneetverf? Ons advies is om neodymium magneten te gebruiken, de sterkste magneetsoort op aarde. 

Levertijd en verzendkosten

Alle verfsoorten die op onze website aangeboden staan hebben wij meestal op voorraad. Bestellingen die wij op werkdagen vóór 16.00 uur binnen krijgen, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter, dit lukt natuurlijk niet altijd. Op de productpagina vindt u een indicatie van de levertijd. Mochten wij onverhoopt deze levertijd toch niet kunnen halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Wij kunnen magneetverf leveren binnen Nederland en ook leveren aan klanten naar België en Duitsland. Alle bestellingen worden geleverd inclusief track- en trace-code. De prijzen die op de website staan zijn exclusief verzendkosten. De producten die wij leveren zijn netjes en degelijk verpakt.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone