Geld besparen door een sim only te kopen

29 juni 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Jarenlang heb ik een telefoonabonnement afgesloten bij de aankoop van een nieuwe telefoon. Meestal sloot ik een abonnement af voor twee jaar en nam daar direct een nieuwe telefoon bij. Ik ben iemand die eigenlijk nooit veel gebeld heeft, of de telefoon voor berichten, of apps gebruik. Ik gebruik mijn telefoon voornamelijk om pagina’s te bezoeken en daarvoor hoefde ik geen nieuwe telefoon te kopen. Het leek mij deze keer verstandiger om een sim only te nemen en geen nieuwe telefoon te kopen, hiermee kon ik erg veel geld per maand besparen. Via de website simonly.com vond ik welke abonnementen beschikbaar waren en kon ik gemakkelijk de beste voor mij uitkiezen. Ik heb de laatste jaren altijd een nieuwe telefoon gekocht en daarbij een abonnement afgesloten. Aan het einde van de looptijd, zocht ik elke keer weer uit wat mijn mogelijkheden waren en vergeleek ik de verschillende telefoons. Een nieuwe telefoon uitkiezen werd een gewoonte en ik dacht nooit veel na over de kosten. Mijn telefoon gebruik ik voornamelijk om te surfen, maar ben niet iemand die veel belt, of berichten stuurt. Ik was al aan het kijken voor een nieuwe telefoon, maar besefte mij dat ik hier eigenlijk geen nieuwe dingen mee kon doen. Misschien was het deze keer verstandiger om een sim only abonnement te nemen en geen nieuwe telefoon uit te kiezen. Mijn telefoon was nog erg snel en zag er nog goed uit. Toen ik doorhad hoeveel geld ik kon besparen, door geen nieuwe telefoon te kopen, was ik zeker van mijn zaak. Ik wist dat een sim only abonnement veel goedkoper is dan een vastabonnement, ik moest alleen nog uitzoeken waar ik dit het beste kon afsluiten.

Via Simonly.com een sim only geschikt abonnement uitgezocht

Online ging ik op zoek waar ik het beste een sim only abonnement kon afsluiten. Ik bezocht de websites van verschillende aanbieders, maar ik vond het vergelijken erg lastig en veel werk. Het leek mij handiger om alle abonnementen te vergelijken via een website. Gelukkig vond ik de website Simonly.com hier is namelijk precies mogelijk waar ik naar op zoek was. Op deze website kan je veel informatie lezen over een sim only abonnement en de voordelen daarvan. Er zijn erg veel providers waar je uit kan kiezen, waardoor het soms lastig is om een keuze te maken. Via deze website kon ik zelf gemakkelijk aangeven hoeveel data ik nodig heb om te surfen en hoe vaak ik bel. Daarna krijg je een overzicht van de aanbieders en hun prijzen.

Veel geld besparen per maand

Via de website van Simonly.com kon ik zeer gemakkelijk een goede keuze maken uit de verschillende sim only abonnementen. Ik heb nu een abonnement waarmee ik veel voordeliger uit ben per maand, terwijl ik nog veel kan surfen en bellen. Er staan ook verschillende aanbiedingen op deze website, ik koos er hier eentje van om extra te besparen. Voor het kiezen van een goede sim only abonnement raad ik Simonly.com aan.

  • Je kan veel geld besparen met een sim only abonnement
  • Via deze website kan je gemakkelijk de aanbieders vergelijken
  • Je kan zelf aangeven hoeveel data je gebruikt en belt per maand
  • Er staan ook diverse aanbieden op deze website
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone