Overweegt u een Magento 2 webshop te nemen?

22 juni 2019

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Ons bedrijf is onlangs overgestapt op een nieuwe website. Wij hadden namelijk vaak problemen met onze oude website en dat was iets waar wij niet vrolijk van werden. Wij merkten ook dat het voor klanten niet prettig was om een bestelling via onze site door te geven en vandaar dat wij gekeken hebben naar de mogelijkheden om een veel betere site te gaan maken. Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren en zo kwamen wij al snel terecht bij de mogelijkheid om een Magento 2 webshop te maken. Wij lazen dat heel veel mensen die een goede site willen hebben, voor een Magento 2 webshop kiezen en wij wilden daarom graag weten of een Magento 2 webshop misschien ook iets voor ons zou kunnen zijn. Wij hebben daarom even een rondje gedaan bij mensen waarvan wij wisten dat zij een goed functionerende site hadden en wij kregen van hen allemaal te horen dat zij allemaal een Magento 2 webshop hadden. Dat was precies wat wij graag wilden horen omdat wij nu zeker wisten dat wij ook graag een Magento 2 webshop wilden gaan gebruiken. De vraag was echter even waar wij voor een goede prijs een Magento 2 webshop konden laten maken. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij voor een goede prijs geholpen konden worden en bovendien was het het meest belangrijk dat wij zaken met iemand konden doen die ook echt veel verstand van zaken had. Wij hadden namelijk ook nog een lijstje heel specifieke wensen en het zou daarom goed zijn om met een professioneel bedrijf te kunnen werken. Ik ben daarom maar eens even gaan kijken naar de mogelijkheid om een bedrijf te vinden dat ons verder zou kunnen helpen. Toen ik even ging googelen, zag ik dat ik het eens moest gaan proberen bij de mensen van creativeict.nl. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer je een Magento 2 webshop wilt laten maken en dus heb ik eens even goed gelezen wat ik allemaal op de site van dit bedrijf kon vinden. 

Wij hebben nu een mooie Magento 2 webshop

Wij hebben even met de mensen van creativeict.nl gebeld om uit te leggen wat wij graag wilden. Wij kregen te horen dat zij onze wensen heel goed konden verwezenlijken en dat vonden wij heel prettig om te horen. Wij hebben daarom snel een offerte aangevraagd en toen wij de prijs van onze site zagen, wisten wij dat wij een topdeal zouden gaan sluiten. Wij hebben de mensen van creativeict.nl daarom aan het werk gezet en inmiddels werken wij al met onze nieuwe site. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van creativeict.nl gevraagd hebben om ons aan een Magento 2 webshop te helpen want wij zijn heel goed door hen geholpen. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel mooie site laten bouwen 
  • Wij hebben nu een heel goede webwinkel 
  • Wij merken dat wij meer klanten op onze site krijgen 
  • Wij zien onze omzet nu stijgen 

Kijk voor meer informatie even op creativeict. Daar vindt u ook meer uitleg over de mogelijkheden.    

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone