Schakelmateriaal van PEHA nodig?

17 juni 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Schakelmateriaal van PEHA nodig?Een schakelaar in huis vervangen is geen probleem voor de klusser met enige kennis van elektra. Als u een schakelaar of een aantal onderdelen van een lichtschakelaar moet vervangen, kunt u deze uitstekend bestellen via sandervunderink.nl. HIer vindt u allerlei schakelmateriaal van het met PEHA, dat door professionals wordt gebruikt om elektrapunten aan te leggen. Een dimmer, lichtschakelaar of spatwaterdicht elektrapunt legt u zo eenvoudig aan. Niet zeker welk product het juiste is voor uw klus? De website geeft u alle informatie die u nodig heeft. Elk product is voorzien van een uitgebreide productomschrijving waarbij de mogelijkheden voor aansluiting en compatibiliteit worden gegeven. Als u toch vragen heeft over uw aankoop kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Bij sandervunderink kunt u zo terecht voor het meest uitgebreide assortiment aan schakelmateriaal voor een lage prijs, terwijl u toch goede service krijgt. Het is zelfs mogelijk uw bestelling al binnen twee uur na plaatsing via de website, af te halen bij het magazijn in Hengelo (OV). Snel schakelmateriaal nodig? Dan kunt u ook voor deze optie kiezen. Ideaal voor de klusser die direct een PEHA onderdeel nodig heeft. Afhalen is mogelijk op werkdagen tijdens kantoortijden. Het plaatsen van een bestelling kan natuurlijk op elk moment van de dag, omdat u dat gewoon eenvoudig via de website doet. Zo kunt u dus ook in het weekend uw bestelling plaatsen, waarna deze bij u wordt bezorgd óf u haalt uw materiaal direct op maandagochtend af. 

Waarom kiezen voor PEHA materiaal?

Uiteraard zijn er diverse fabrikanten die schakelmateriaal aanbieden. Met PEHA schakelmateriaal bent u er zeker van dat uw schakelaar veilig is en lang mee gaat. Bovendien past al het materiaal van dit merk goed op en bij elkaar. Wij raden dan ook aan bij het aanleggen van een compleet nieuw stroompunt, direct alle materialen van één merk te gebruiken. Zo zijn alle onderdelen van de schakelaar compatibel met elkaar. Als u weet dat uw schakelaar van PEHA is kunt u via sandervunderink.nl ook eenvoudig onderdelen aanschaffen. Dan kunt u denken aan:

  • serieschakelaars
  • wissel- en kruisschakelaars
  • basiselementen
  • dimmers
  • dimmodules

Met PEHA schakelmateriaal kunt u bovendien de meeste soorten lampen dimmen, ook LED lampen. Wilt u in de toekomst een andere lamp aansluiten op uw dimmer? Dan is het verstandig een dimmodule te plaatsen. Deze is eenvoudig te schakelen met diverse soorten lampen. Zo voorkomt u dat u bij het plaatsen van een nieuw soort lamp, ook uw dimmer moet vervangen. Dit soort slimme oplossingen vindt u alleen bij PEHA. Naast PEHA schakelmateriaal kunt u op de website ook andere onderdelen bestellen, bijvoorbeeld draden en kabels, tussenmeters en andere benodigdheden voor het aanleggen van verlichting. De slimme installateur of doe-het-zelver bestelt dus bij sandervunderink.nl. 

Voordelig online bestellen

U kunt natuurlijk uw PEHA schakelmateriaal bij de bouwhandel kopen, maar bij sandervunderink.nl bestelt u vaak voordeliger. Bent u professional en heeft u regelmatig nieuwe schakelaars nodig? Dan kunt u gebruik maken van voordelige acties. Bestellingen met een waarde van meer dan 200 euro worden gratis bij u afgeleverd. Bestelt u voor een bedrag boven de duizend euro? Dan kunt u zelfs korting krijgen op uw totale aankoop. Kijk voor de actuele voorwaarden en acties op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone