Wist u dat u geld kunt besparen door gebruikte software te kopen?

14 juni 2019

Posted in ICT en Techniek

Wist u dat u geld kunt besparen door gebruikte software te kopen?Wij moesten onlangs bij ons op kantoor investeren in nieuwe computers omdat onze oude allemaal afgeschreven werden. Dat was geen ramp want deze computers waren ook heel oud en ze functioneerden ook nauwelijks nog. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ergens nieuwe computers te vinden en toen wij dit eenmaal geregeld hadden, bleek dat wij meer hadden uitgegeven dan wij eigenlijk wilden waardoor wij in de problemen kwamen met de aanschaf van de juiste software. Dat was even problematisch omdat wij namelijk niet zonder goede software konden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij geld konden gaan besparen en toen hebben wij gezien dat je ook tweedehands software kunt kopen. Dat zou voor ons heel ideaal zijn omdat je namelijk met tweedehands software net zo goed kunt werken, maar je bespaart heel veel geld op de aankoop van tweedehands software omdat je namelijk niet het volle pond hoeft te betalen. Wij wilden eerst graag zeker weten dat het legaal was om tweedehands software te kopen, maar toen wij hier meer over gingen zoeken, hadden wij al snel in de gaten dat tweedehands software gewoon is toegestaan. Zeker wanneer je dit via een officieel bedrijf inkoopt, dan kun je er zeker van zijn dat je niets doet dat tegen de Nederlandse wet ingaat. Genoeg reden dus om een keer te kijken waar wij voor een goede prijs tweedehands software konden kopen. Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben dit gedaan via het internet. Wij hebben daar lang gezocht en uiteindelijk zijn wij op deze manier terecht weten te komen bij de mensen van Softtrader.nl. Deze mensen hebben alles wat je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar goede tweedehands software. Voor ons bedrijf was het dan ook heel fijn om te bekijken wat wij hier allemaal konden kopen en voor welke prijzen. Wij waren al heel snel heel enthousiast over dit bedrijf want als je ergens voor een goede prijs tweedehands software kunt vinden, dan is het wel via deze site. Wij hebben dan ook al heel snel een product gekocht en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. 

Deze tweedehands software hadden wij nodig

Toen wij gingen kijken naar de mogelijkheden die wij via Softtrader.nl gevonden hadden, was het ons al snel duidelijk dat wij hier onze slag konden slaan. Men heeft hier namelijk hoogwaardige tweedehands software in de aanbieding waar je nog vele jaren mee uit de voeten kunt. Wij hebben daarom meteen een bestelling geplaatst en wij werken nu al tijden met de software van dit bedrijf. 

Wij hebben een heel goede deal gesloten 

Wij zijn blij dat wij Softtrader gevonden hebben want zonder dit bedrijf hadden wij veel meer geld moeten uitgeven. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf
  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen
  • Wij hadden onze software meteen klaar voor gebruik

Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om betaalbare software te kopen, dan kan ik u aanraden om een keer naar Softtrader.nl te gaan kijken. Hier kunt u heel veel interessante mogelijkheden vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone