Wilt u uw succesion planning op orde brengen?

24 januari 2021

Posted in ICT en Techniek

Als je bedrijf groeit, moet je zorgen dat je niet te afhankelijk wordt van bepaalde mensen binnen je bedrijf. Wij hebben bijvoorbeeld het bedrijf opgebouwd met mensen die allemaal erg ambitieus waren en dat was voor ons bedrijf zelf heel goed, maar voor de toekomst van het bedrijf was het lastig. Als mensen met heel specifieke kennis namelijk besluiten om te vertrekken, dan hebben wij een groot probleem. Wij moesten daarom zorgen dat wij dergelijke risico’s zo klein mogelijk konden maken en wij hebben toen gezien dat wij het beste konden zorgen dat wij aan onze succession planning zouden gaan werken. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij onze succession planning goed op orde hadden. Wij hadden echter niet een goed plan liggen om onze succession planning te verzorgen en dus hebben wij gekeken of wij een externe partij konden vinden die ons kon helpen bij het regelen van de succession planning. Wij wilden namelijk graag zeker zijn dat wij het op de juiste manier aanpakten. Mocht u ook graag aan uw succession planning willen werken, dan kunt u altijd even naar de site van trakstar.nl surfen. Wij zijn namelijk bij deze mensen uitgekomen toen wij informatie gingen zoeken naar mogelijkheden om onze succession planning optimaal te regelen. Mocht u ook graag willen zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw succession planning, dan raad ik u sterk aan om even contact met deze mensen op te nemen. Zij zorgen er graag voor dat u goed geholpen kunt worden en wij hebben gemerkt dat deze mensen je bedrijf echt heel goed kunnen helpen. Zij hebben een schat aan ervaring en zij weten precies waar je op moet letten om je succession planning in goede banen te leiden. Wij kijken dan ook met een heel goed gevoel terug op de samenwerking met dit bedrijf en omdat wij zo tevreden zijn over hoe wij met hen onze succession planning konden regelen, leek het ons goed om even in de pen te klimmen om meer over onze ervaringen te schrijven. Ik hoop dat u daarom ook nog even op de site van trakstar.nl wilt kijken omdat u zult zien dat deze mensen u echt heel goed kunnen helpen. 

Onze succession planning is nu heel goed geregeld

Wij zijn blij dat wij met deze mensen zijn gaan samenwerken omdat wij gemerkt hebben dat zij ons heel goed konden helpen om te zorgen dat wij onze succession planning op orde kregen. Wij wilden namelijk zeker zijn dat wanneer mensen ontslag bij ons zouden nemen, het bedrijf gewoon voort zou kunnen blijven bestaan. Ik kan u daarom aanraden om ook eens te kijken of u uw succession planning goed geregeld heeft omdat u dik in de problemen kunt komen wanneer specifieke krachten ineens wegvallen bij uw bedrijf. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u willen weten hoe de mensen van trakstar u kunnen helpen met uw succession planning of met uw bedrijf in het algemeen, dan kunt u:

  • Even naar de site trakstar.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze specialisten u van dienst kunnen zijn 
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone