Bedrijf inrichten met een led profiel – geen gek idee

16 december 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

We hebben onlangs besloten om een eigen locatie te kopen in Arnhem. We wilden graag een eigen zakelijke ruimte hebben zodat we de mogelijkheid hebben om

  • klanten
  • leveranciers
  • en directe opdrachtgevers

te ontvangen op een locatie die ook direct laat zien dat we een serieus bedrijf zijn. Geen garage, geen hokje ergens in een business center, maar een echt bedrijf. De locatie die we vonden, bood alle kansen die we nodig hadden. Een kantoorruimte met een aansluitende werkplaats waar al eerder met metaal gewerkt was. De hele locatie was gestript en ook dat was een groot voordeel, want we wilden er wel iets eigens van maken. Mijn broer besloot direct aan het werk te gaan met de verlichting en koos voor een led profiel. Ik vond het eerst een beetje een vreemde keuze, totdat ik zag hoe makkelijk het led profiel aan te sluiten was en hoeveel mogelijkheden er direct ontstonden rond het verlichten achter de muur en in de trappen. Aangezien mijn broer eerder bestellingen geplaatst had bij Led Profiel Koning (ledprofielkoning.nl) was het snel besloten dat we daar onze materialen zouden bestellen. En makkelijker kon het niet, binnen twee weken hing elk led profiel al.

Een led profiel biedt kansen

Door gebruik te maken met een led profiel werd het makkelijker om een speelse opstelling te maken met het licht. We hebben ervoor gekozen om een aantal van onze producten aan de muur te hangen binnen het kantoor en deze extra op te laten vallen door de verlichting middels een led profiel. Alle mensen die binnenkomen, zien direct wat we kunnen en waarom we een goede naam hebben. We hebben nu al keer op keer complimenten gekregen over de verlichting en steeds meer mensen vragen hoe we een led profiel gevonden hebben dat zo eenvoudig te gebruiken is. Zeker de verschillende afmetingen van het led profiel zijn handig. We hebben er een aantal van een meter, een paar van twee meter, twee van de drie meter en acht van vier meter. De laatste varianten van het led profiel zijn hoofdzakelijk gebruikt bij het inrichten van de werkplaats langs de muren, omdat daar extra licht nodig is voor de mensen die daar aan het werk zijn. Door alle mogelijkheden die op deze manier geboden worden, is het daarnaast ook nog eens een stuk makkelijker om te werken.

Meer aanzien als bedrijf

Nu we onze eigen locatie hebben en deze volledig ingericht hebben naar onze eigen wensen en met onze eigen vaardigheden aan de muur, hebben we de uitstraling van een echt bedrijf. Dat merken we niet alleen aan onze klanten en leveranciers, we merken het ook aan de mensen die voor ons aan het werk zijn. Een professionele werkplek zorgt voor een professionele houding en dat betekent dat er beter gewerkt wordt. Denk nou niet direct dat het allemaal bijzonder serieus geworden is, de grappen waar je ons van kent die we vroeger veel deden, die gebeuren uiteraard nog steeds. Maar niet meer wanneer er veel te doen is, wanneer er klanten in de winkel staan of wanneer er overlegd moet worden. In dat opzicht is het kiezen voor een eigen locatie van ons bedrijf een verstandige stap geweest die ons veel opgeleverd heeft, zeker op het gebied van trots. Wanneer je een eigen locatie hebt en ingericht kunt laten zien, dan kun je zeggen dat dit je bedrijf is. Dat is heel anders dan voor de mensen die vanuit een schuurtje of zolderkamer werken, want dat is het vaak net niet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone