Ik schreef mij hier in voor een citrix training

1 januari 2019

Posted in ICT en Techniek

Nog niet heel lang geleden, wilde ik graag een nieuwe baan gaan vinden. Ik werkte namelijk al vele jaren voor dezelfde baas en dat begon mij te vervelen. Omdat ik de laatste jaren niet veel cursussen had gevolgd, leek het mij verstandig om mij weer eens in te schrijven voor een cursus om zo mijn cv wat aantrekkelijker te maken. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mijzelf beter op de kaart kon zetten. Omdat ik al jaren in de ict werk, leek het mij een goed idee om mijn kennis op te frissen aan de hand van een citrix training. Deze training had ik al vaak voorbij zien komen, maar ik had er nog nooit de tijd voor genomen om echt even goed te kijken of deze citrix training iets voor mij was. Toen ik ging kijken of deze citrix training interessant kon zijn voor mij, bleek dat al heel snel het geval te zijn. Ik ben daarom gaan kijken of ik tijd had om aan deze citrix training te beginnen. Ook moest het financieel allemaal geregeld worden en vandaar dat ik eens even met mijn baas om de tafel ben gaan zitten om te bespreken wat de mogelijkheden allemaal waren. Hij vertelde mij dat hij de citrixtraining wel voor mij wilde betalen. Ik had namelijk heel veel trouwe jaren dienst bij hem verleend en hij wilde mij graag bedanken voor al mijn inspanningen. Vandaar dat hij mij aanbood om de citrix training voor mij te betalen. Dat was een heel royaal gebaar en ik was hem hier dan ook heel erg dankbaar voor. Ik ben toen weer naar de site van Flane.nl gegaan om te kijken waar en wanneer ik aan de citrix training kon beginnen. Dat bleek al op heel korte termijn te zijn want de training wordt namelijk overal in het land gegeven.

Ik heb heel veel aan deze citrix training gehad

Wat mij heel goed bevallen is aan deze citrix training is dat je alle onderdelen van ons vak goed en inhoudelijk behandelt. Je leert veel tijdens de citrix training zonder dat het allemaal te snel gaat. Je kunt op deze manier heel veel nuttige kennis opdoen en die kun je ook meteen toepassen. Dat maakt dat je iedere keer nadat je les hebt gehad, weer met een goed gevoel naar huis gaat. Ik kon de theorie meteen goed toepassen en als ik dan vragen had, dan kon ik die tijdens de les weer stellen. Dat was heel fijn omdat ik zo de theorie goed eigen kon maken. Ook vond ik de docenten altijd heel erg vriendelijk en zij gaven mij altijd alle ruimte om vragen te stellen. Dat is iets waardoor de lessen ook heel prettig waren. Mocht u ook een citrix training willen volgen, dan kan ik u aanraden om dat hier te gaan doen. Hier kunt u er zeker van zijn dat u heel veel gaat leren tijdens de citrix training.

Geef u vandaag nog op via de site

Wanneer u ook een training wilt gaan volgen, kunt u zich eenvoudig opgeven via de site. U krijgt dan meteen te horen of uw inschrijving gelukt is of niet. Kortom:

  • kijk even op de site Flane.nl
  • bekijk waar u bij u in de buurt de training kunt volgen
  • schrijf u vandaag nog in op de locatie van uw voorkeur

Ik hoop dat ik u voldoende heb weten voor te lichten. Als u nog meer wilt weten, dan kunt u altijd even naar Flane.nl surfen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone