De fijnste condooms kopen wij online

26 november 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Mijn vriendin en ik hebben al heel wat verschillende voorbehoedsmiddelen gebruikt. De laatste paar maanden kreeg ze echter meer en meer last van de pil en daarom hebben we afgesproken om over te gaan op het gebruik van condooms. Ik was daar eerst niet zo’n voorstander van, want ik vind het vrijen met een condoom niet altijd even lekker. We hebben toen een test gedaan, een soort proeverijtje, waarbij we via dokterlifestyle.nl een aantal verschillende condooms hebben aangeschaft die we konden testen tijdens het vrijen. Condooms zijn namelijk erg persoonlijk en wat de één lekker vindt, wil de andere absoluut niet in zijn nachtkastje terugvinden. Wij hebben via deze website ontdekt dat er veel verschillende merken condooms zijn, maar ook dat deze vaak condooms verkopen in kleine verpakkingen van slechts een paar stuks. Dit heeft als voordeel dat we niet direct een hele grote verpakking hoeven te kopen en dat we daarom ook niet te vel hoeven weg te gooien van de condoomsoorten die we niet fijn vinden. Samen hebben we gekeken naar verschillende condooms:

  • Diverse maten
  • Verschillende dikte van het rubber
  • Met of zonder stimulering van bijvoorbeeld ribbels of vloeistof

Daarbij hebben we naast verschillende soorten ook condooms van verschillende merken gekocht. Ook daar zit een wereld van verschil in en DokterLifeStyle is wat dat betreft heel handig, want je kunt eenvoudig een selectie maken en die dan in je winkelmandje deponeren. Zo hebben we gelijk ook een paar soorten glijmiddel toegevoegd, puur om te kijken of dat nog verschil zou uitmaken.

Condooms testen bleek leuk te zijn

Het klinkt misschien gek om te zeggen dat de test leuk bleek te zijn, want vrijen met je vriendin zou toch altijd leuk moeten zijn. Maar omdat je toch een beetje huiverig bent voor een vervelende ervaring of niet weet hoe je lid op deze nieuwe manier van vrijen reageert, is het toch even spannend. Ik was echt wel even bang dat ik veel minder wind in de zeilen had staan nu ik opeens met een condoom moest vrijen. Dat was even onwennig, maar wat bij ons wel altijd werkt is om er open over te praten. Mijn vriendin en ik hebben dit besproken en ze begreep het volkomen. Ze gaf ook aan dat we gewoon op ons gemak dingen moesten proberen en als iets niet zou werken, dan lag het in ieder geval niet aan mij of aan haar. Het grappige is dat het tegenovergestelde gebeurde. Al bij de eerste condoom hadden we een erg fijne soort te pakken. Ik wist nog even niet waar het aan lag, of het kwam omdat hij wat dunner was dan gemiddelde condooms, of misschien was het ook het glijmiddel dat we gebruikt hebben. Het was in ieder geval erg lekker om met mijn vriendin deze condoom te proberen en als je dit merkt, dan is het meteen een goede stimulans om door te gaan. Ondanks dat deze condoom toch wel een winner was, hebben we de tekst wel verder voortgezet.

Het testen van de andere soorten en merken

De opvolgende dagen hebben we regelmatig een testsessie gehouden. Het was niet alleen leuk om de verschillende soorten en merken te proberen, maar om dit samen op deze manier te doen, heeft ons ook wel veel plezier gebracht. Niet elke condoom bleek even prettig en dat hadden we ook verwacht. Uiteindelijk hebben wij samen gekozen voor de condoom die we beide het prettigs vonden van het merk Level, met bijbehorend glijmiddel. Deze, en de condoom die we als eerste hebben getest, bestellen we nu regelmatig bij DokterLifeStyle.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone