Digitaal je eigen hoesje maken voor je smartphone

19 november 2016

Posted in Smartphone en Tablet

hoezzi - hoesje maken

Een smartphone is een kwetsbaar object. Als je een nieuwe iPhone of Samsung uit je handen laat glippen, dan is de kans groot dat het scherm barst. Daarnaast zitten de smartphones vol met de nieuwste technologische snufjes. Dat is natuurlijk positief, maar het betekent ook dat er meer kapot kan gaan. Omdat de telefoons zo kwetsbaar zijn, is er ook een ontwikkeling die erop is gericht om de telefoons te beschermen. Smartphone hoesjes kun je om de telefoon doen. Op deze manier worden de telefoons beschermd. Het nadeel is wel dat je niet meer kunt genieten van het strakke moderne design van de telefoon zelf. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Hoewel het hoesje de telefoon bedekt en daarmee aan het zicht onttrekt, zijn er wel degelijk opties om het design van je telefoon als het ware te pimpen. Een hoesje leent zich namelijk zeer goed voor allerlei creatieve uitingen. De telefoon zelf kun je moeilijk beschilderen met allerlei kleuren. Je kunt, als je de telefoon koopt, hooguit kiezen uit een wit of zwart model. Maar met de hoesjes heb je talloze mogelijkheden. Ten eerste kun je kiezen wat voor soort hoesje je wilt. Je hebt de mogelijkheid om een hardcase te kopen, maar je kunt ook kiezen voor een softcase. Deze laatste is gemaakt van rubber. Daarnaast is een flipcase ook zeer populair. Voordeel van een flipcase is dat je vaak ook al je pasjes in de cover kwijt kunt. Zo heb je een telefoonhoesje en portemonnee in één. Maar dat is nog lang niet alles. Een hoesje kun je namelijk bestellen in verschillende kleuren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zelf een hoesje te maken. Op die manier kun je je telefoon via het hoesje helemaal personaliseren. Een smartphone is weliswaar een modern en trendy object, maar het is ook een object waar iedereen mee rond loopt. Alleen door een hoesje te maken in je eigen stijl, kun je je telefoon personaliseren. Je moet alleen even weten waar je een eigen hoesje kunt maken. Mocht je interesse hebben in het maken van een eigen hoesje, dan kun je het best even een kijkje nemen op de website van hoezzi.nl.

Een hoesje maken in je eigen stijl via hoezzi.nl

Als je denkt aan een eigen hoesje maken, dan hoef je niet te denken aan een workshop waar je met gereedschap aan het werk gaat. Het vervaardigen van het hoesje wordt natuurlijk geregeld door de professionals. Jij bent als het ware de designer die verantwoordelijk is voor het creatieve ontwerp. Via hoezzi.nl kun je dus een eigen hoesje maken via de computer. Net als het bewerken van foto’s en dergelijke, kun je ook via speciale software je eigen hoesje maken. Je kunt foto’s uploaden en bewerken en toevoegen aan het hoesje. Tevens kun je spelen met kleuren en je kunt teksten toevoegen. Deze opties zijn niet exclusief. Dat betekent dat je ze alle drie kunt combineren. Dus als je een blauw hoesje wilt, met een foto en een bijbehorende tekst, dan is dat mogelijk. Mocht je geen iPhone of Samsung hebben, dan is dat geen probleem. Je kunt via hoezzi.nl namelijk hoesjes maken voor telefoons van verschillende merken zoals:

  • BlackBerry
  • Sony
  • LG
  • Microsoft

Hoesjes voor smartphones én tablets

Je kunt zoals gezegd een eigen hoesje maken voor je smartphone. Maar je kunt via hoezzi.nl ook hoesjes ontwerpen voor je tablet. Een tablet heeft een groter oppervlak, dus je hebt meer mogelijkheden. Kom gerust eens langs op de site om te ontdekken wat die mogelijkheden precies zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone